Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποια θα "δώσει" υποψήφιους προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Έναν αγώνα που έκοψε ανάσες παρακολούθησαμε χθες, Δευτέρα στο “Survivor 4”, με τους Μπλε να κερδίζουν έναντι των Κόκκινων σημειώνοντας νίκη 10 -9.

Έτσι, οι “Μπλε” πήραν τη νίκη σε ένα στίβο μάχης γεμάτο ένταση αγωνία και ανατροπές.

Με τους Μπλε να κατακτούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, οι αντίπαλοί τους Κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ο παίκτης που αναδείχτηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την Κόκκινη ομάδα, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία, και σήμερα θα κληθεί να υποδείξει ένα συμπαίκτη του ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο “Survivor 4” της Τρίτης οι παίκτες αναμένεται να “ριχτούν” στη μάχη για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, που θα κρίνει ποια ομάδα θα βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα, πάντως, με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και, έτσι, οι Μπλε θα πρέπει να “δώσουν” δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, επομένως συνολικά θα έχουμε τέσσερις (δύο από κάθε ομάδα). Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες των Μπλε, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ηλίας Μπόγδανος θα υποδείξει τον Αλέξη Παππά από τους Κόκκινους.

Αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου για την επιβεβαίωση ή όχι του spoiler.

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/2792148377715351

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook