Στον εισαγγελέα οδεύει η υπόθεση Φουρθιώτη για το υπουργείο Εργασίας
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, επίκειται άμεση προσφυγή στον εισαγγελέα, «ζητώντας πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης».
Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, «ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης», ενώ κατέληγαν με νόημα: «Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη».
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Documento, είχε ισχυριστεί χωρίς να τον κατονομάζει αλλά «φωτογραφίζοντας» τον πως ο παρουσιαστής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα «Συν-Εργασία».
Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρει πως ο παρουσιαστής, ( δεν ανέφερε το όνομα του) , μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» εμφανίζοντας ξαφνικά μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ τόσο για τον ίδιο όσο και για πρώην και νυν συνεργάτες του.
«Είμαι έξω φρενών με αυτό τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλωτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν. Μιλάμε για παρακμή», αναφέρει.
Επίσης κατατέθηκαν καταγγελίες σχετικά με την αστυνομική φρουρά που είχε ο κ. Φουρθιώτης. Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αποσύρθηκαν αστυνομικοί. Ο παρουσιαστής προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρωθεί η απόφαση.
Ολες οι Ειδήσεις
- «The Wall»: Οι νεαρές φίλες θέλουν να ζήσουν από κοντά το «αμερικανικό όνειρο» – Απόψε, στις 21.00 (Τρέϊλερ)
- CashorTrash: Τα ιδιαίτερα κοσμήματα της Ινδιάνικης φυλής Ναβάχο και άλλα σπάνια αντικείμενα στη σημερινή δημοπρασία -Τρέϊλερ
- «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά»: Οι πέντε ήρωες είναι εδώ και πάλι – Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00
- Γ.Αυτιάς: Έπαινος στην Ελλάδα του Επιτρόπου Οικονομικών για τις επιδόσεις με δημοσιονομικό πλεόνασμα
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Να δημιουργήσουμε Διακομματική επιτροπή στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα
- Κυψέλη: Τρείς φορές είχε συλληφθεί η 16χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτρια της στο Γυμνάσιο – Είχε επιτεθεί και σε άλλη 14χρονη με κουζινομάχαιρο – «Φοβόμουν για τη ζωή μου» λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την παράσταση
- ΚΕΔΕ: Κλειστοί όλοι οι δήμοι της χώρας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook