Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού στο αγώνισμα την Τετάρτη. Ποιος παίκτης φεύγει.

Επεισοδιακή θα είναι η αποχώρηση της Τετάρτης  στο “Survivor “, αφού όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει με νεύρα και βρισιές.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, απόψε η αποχώρηση θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτική, με τον παίκτη να είναι κυριολεκτικά εκτός εαυτού:

“Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει. Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με ‘καντήλια’, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15”, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις αυτή τη βδομάδα, καθώς τη μία ασυλία την κέρδισαν οι Κόκκινοι και την άλλη οι Μπλε, επομένως έχουμε δύο από κάθε ομάδα και είναι οι: Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Κώστας Παπαδόπουλος και Αλέξης Παππάς.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο θα είναι οι Μπλε, ενώ η Χριστίνα Κεφαλά θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει δημιουργώντας προβλήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook