Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε
Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού στο αγώνισμα την Τετάρτη. Ποιος παίκτης φεύγει.
Επεισοδιακή θα είναι η αποχώρηση της Τετάρτης στο “Survivor “, αφού όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει με νεύρα και βρισιές.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, απόψε η αποχώρηση θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτική, με τον παίκτη να είναι κυριολεκτικά εκτός εαυτού:
“Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει. Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με ‘καντήλια’, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15”, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις αυτή τη βδομάδα, καθώς τη μία ασυλία την κέρδισαν οι Κόκκινοι και την άλλη οι Μπλε, επομένως έχουμε δύο από κάθε ομάδα και είναι οι: Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Κώστας Παπαδόπουλος και Αλέξης Παππάς.
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο θα είναι οι Μπλε, ενώ η Χριστίνα Κεφαλά θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει δημιουργώντας προβλήματα.
Ολες οι Ειδήσεις
- MAD VMA 2026: Δάκρυσε η Ελένη Φουρέϊρα όταν παρέλαβε το βραβείο – Η αναφορά στην οικογένεια της – Βίντεο
- Mad VMA 2026: Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια καριέρας του και το θερμό φιλί στην Υβόννη Μπόσνιακ (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Γιωτόπουλο: – “Δεν με συγκινεί η εικόνα του γερασμένου κτήνους , θα ήθελα να πεθάνει πίσω από τα σίδερα”
- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: «Γελοία η προσέγγισή σου» λέει η Διαμαντοπούλου στον Δούκα, στήριξες τη ΝΔ της απαντά ο δήμαρχος
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα τη συμφωνία με το Ιράν: Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ και αίρονται οι κυρώσεις – Τα 14 σημεία
- Π. Παυλόπουλος: Πώς η καταχρηστική, και μάλιστα κατά συρροήν, επίκληση της Εθνικής Ασφάλειας εις βάρος του θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών οδήγησε στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers
- Κατσέλη: Να συμπορευτεί η ΕΛΑΣ του Τσίπρα με το ΠΑΣΟΚ, να αποφασίσει ο Ανδρουλάκης πού θέλει να πάει (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook