Τι αποκάλυψε για την τεχνική του Αλέξη Παππά και την επίθεση στον Ηλία Μπόγδανο που έβγαλε αντίδραση;

Η κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανο μονοπωλεί το ρεπορτάζ γύρω από το Survivor αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός πήρε θέση μιλώντας στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

«Τίποτα αρπάχτηκαν λίγο και μετά ήταν αγκαλιά. Ο Παππάς έχει μια συγκεκριμένη τεχνική. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες, αλλά επειδή είδα ότι ενοχλήθηκε πολύς κόσμος. Ας τα βάλουν και με την παραγωγή και με όποιον θέλουν.

Να πούμε όμως, ότι αυτοί οι παίκτες δεν είναι 7 και 8 χρόνων παιδιά. Είναι όλοι πάνω από 25 χρόνων. Είναι από 25 μέχρι 40. Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω τώρα γιατί δεν τους φίμωσες, γιατί είπε “σκάσε βλάκα”. Είναι ανήλικοι και έχουν άποψη και γι’ αυτήν κρίνονται.

Αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία θα κριθεί γι’ αυτό. Αν ο Μπόγδανος κάνει μια ανοησία επίσης. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη “θα με κοιτάς στα μάτια όταν μιλάς” τι ήταν αυτά; Δεν ήταν παρόμοια περιστατικά ανθρώπων που επιβιώνουν στη ζούγκλα;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ, σ’ αυτούς που λένε ότι η παραγωγή πρέπει να επέμβει γιατί ο Παππάς ασκεί ψυχολογική βία, απάντησε: «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε τον όρο ψυχολογική βία.

Κανείς δεν ασκεί ψυχολογική βία σε κανέναν. Μετά το περιστατικό οι παίκτες ήταν αγκαλιασμένοι και πανηγύριζαν επειδή κέρδισαν το quiz και θα έτρωγαν τρεις πάστες.

Πίστεψέ με είναι μια χαρά και τη στρατηγική τους έχουν και τα κολπάκια τους κάνουν και θα παίξουν και τα παιχνιδάκια τους για να “μπριζώσουν” ο ένας τον άλλον. Κι αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι».

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook