Αντιδράσεις προκαλεί το σκίτσο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, που επικρίνει και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο σκίτσο του Πέτρου Ζερβού για την «ΕφΣυν» της Δευτέρας, απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα στο μηχανάκι των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ που δείχνει τον Μητσοτάκη συνεπιβάτη στην μηχανή των εκτελεστών, πήρε θέση και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η οποία το χαρακτήρισε «απαράδεκτο». «Το αφήγημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η χώρα μας έχει γίνει Κολομβία, είναι παντελώς ανυπόστατο. Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός να βλέπει τα στοιχεία και να μην διασύρει την χώρα μας στο εξωτερικό», τόνισε η κ. Πελώνη απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Δείτε το επίμαχο σκίτσο:

Και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ καταδίκασε το σκίτσο προαναγγέλλοντας ότι θα επιληφθούν του θέματος τα αρμόδια όργανα.
«Δεν θεωρώ ότι έχει καμία σχέση ο πρωθυπουργός με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, για όνομα του Θεού μη δίνουμε τέτοιες διαστάσεις», ανέφερε στον ΣΚΑΪ η κ. Μ. Αντωνιάδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook