Άλλοτε σοκαριστικές, άλλοτε... αηδιαστικές οι αποκαλύψεις για τους παίκτες του Survivor. Αυτή τη φορά, ήταν το δεύτερο.

«Είχαμε ορίσει ένα μέρος 150 μέτρα μακριά για τουαλέτα, στην άμμο ώστε να τα καλύπτουμε. Το θέμα είναι ότι κάποιοι ήθελαν να δοκιμάσουν πώς είναι να κάνεις την ανάγκη σου μέσα στη θάλασσα. Ήταν δύο, το δοκίμασαν και το έκαναν. Ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους στη θάλασσα εκείνη τη μέρα», εξηγεί σε συνέντευξή της η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου για το Survivor. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε η πρώην παίκτρια μιλώντας στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, κάποιοι παίκτες ήθελαν να πειραματιστούν με το θέμα της τουαλέτας…

Η Έλενα μίλησε και για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά τους: «Ο James είναι πανέξυπνος, ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Ο Αλέξης Παππάς είναι πανούργος. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πονηρή. Όσο έλειπα στο νοσοκομείο με έθαβε. Ο Τριαντάφυλλος είναι κουραστικός. Ο Κόρομι είναι αρκετά στρατηγικός».

Για την Μαριαλένα και τον Σάκη αναφέρει: «Ισχύει ότι η Μαριαλένα έκραζε σε εμάς τον Σάκη σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Μαριαλένα είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δεν έχει ακεραιότητα χαρακτήρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook