Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε επαγγελματική συνάντηση - Κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ο δημοσιογράφος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του

Πέθανε σήμερα, σε ηλικία 55 ετών, ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση στην ιστοσελίδα της, ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ν. Ζαχαριάδης εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ποιος ήταν ο Νίκος Ζαχαριάδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στην ίδια θέση έχει εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Το 1993, εγκαταλείπει τις εφημερίδες για τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish» μέχρι το 2008. Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet στο www.athensvoice.gr.

Επίσης από το 2015 δίδασκε Applied Jourlanism στο Metropolitan College.

Το βιογραφικό του και η φωτογραφία από την AthensVoice, όπου και εργαζόταν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook