Τόσες και τόσες συζητήσεις γίνονται το τελευταίο διάστημα για το πόσα μπαίνουν στο «πορτοφόλι» των παικτών του Survivor, με πρώτους και καλύτερους Τριαντάφυλλο και Παππά που φαίνεται πως μαζί έχουν τινάξει την μπάνγκα στον αέρα. Πόσα παίρνει όμως ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης;

Ο παρουσιαστής είναι τόσο καιρό μακριά από την οικογένειά του, παρότι η γυναίκα του πρόσφατα γέννησε, αλλά και από τους φίλους του. Για πόσα χρήματα θα έμενε για τόσο καιρό μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαπραγμάτευση ο παρουσιαστής του Survivor παίρνει 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

Τριαντάφυλλος και Παππάς έχουν κερδίσει μαζί 176.000 ευρώ!

Πολύ καλή η αμοιβή του Γιώργου Λιανού, αλλά εδώ που τα λέμε μπροστά σε κάποιων άλλων ωχριά. Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά που παίρνουν κάποιοι από τους παίκτες του ριάλιτι.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης είναι ο Τριαντάφυλλος, καθώς έχει μαζέψει στο «σακούλι» 96.000€ και πάει να «σπάσει την κατοστάρα», αφού αμείβεται με 6.000€ την εβδομάδα.

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο δεύτερος πιο κερδισμένος διαγωνιζόμενος, αφού με κασέ 5.000€ την εβδομάδα, έχει συγκεντρώσει 80.000€.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε τη 15η εβδομάδα κατά 60.000€ πλουσιότερη, με εβδομαδιαίο μισθό τα 4.000€. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει συμπληρώσει 11 εβδομάδες παραμονής στο Survivor και αν ισχύουν τα σενάρια που τον θέλουν να εισπράττει 4.000€ για κάθε βδομάδα στο νησί της Καραϊβικής, τότε αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 44.000€.

Ο Σάκης Κατσούλης σε οκτώ εβδομάδες έχει κάνει «μπάζα» 12.000€, με 1.500€ μισθό ανά εβδομάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook