Ποιοι αναδείχθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Στο στόχαστρο όλων των παικτών φαίνεται πως βρέθηκαν για άλλη μια φορά Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι βρίσκονται πλέον πλήρως απομονωμένοι.

Μάλιστα ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε: «Για κάποιον λόγο όλη η παραλία τώρα έχει εναντιωθεί απέναντι σ’ εμένα και στον Νίκο, ψηφίζει η πλειοψηφία και θέλουν να βγάλουν απ’ τη μέση εμένα και τον Νίκο».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατηγόρησε τους συμπαίκτες της ως προς τις προθέσεις τους στο παιχνίδι αναφέροντας: «Ο Νίκος και ο Τζέιμς ακολουθούν τη στρατηγική της θυματοποίησης και της απομόνωσης όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν. Όλο αυτό είναι μια στρατηγική και είναι σχεδιασμένη από τον Τζέιμς».

Ο Γιώργος Κόρομι κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τη συμπαίκτριά του τονίζοντας: «Εγώ πιστεύω ότι ίσως για ασφάλεια μάς είχαν πλησιάσει, να θέλουν να το παίξουν θύματα».

Το έπαθλο ασυλίας

Νικητές στο δύσκολο αγώνισμα ασυλίας αναδείχτηκαν οι «Μπλε» με σκορ 10-9.

Έτσι, οι «Κόκκινοι» συμμετείχαν σε αγώνισμα ισορροπίας στο οποίο ο Ηλίας Μπόγδανος αναδείχθηκε νικητής και πήρε την ατομική ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι αναφορές σε Νίκο Και Τζέιμς, με τον πρώτο να εκφράζει ανοιχτά την ενόχληση του.
Ειδικότερα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ανέφερε ότι ο Τζέιμς Καφετζής πρόσπαθησε να τον επηρεάσει υποσυνείδητα και τον είχε ρωτήσει, παλαιότερα, «τι παθαίνεις στον δέκατο πόντο;» λίγο πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση σε αγώνισμα.

Αναφορικά με την ψηφοφορία στην ομάδα των «Κόκκινων», υποψήφιος προς αποχώρηση υπεδείχθη ο Τριαντάφυλλος, με τον Ηλία Μπόγδανο να προτείνει, επίσης, τον Γιώργο Ασημακόπουλο μιας και είχε την ατομική ασυλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση εκ μέρους των «Μπλε» και έτσι ο Παύλος Γαλακτερός ως νικητής της ατομικής ασυλίας υπέδειξε και τον Τζέιμς Καφετζή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook