Στην τελική ευθεία εισέρχεται πλέον το ριάλιτι επιβίωσης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Survivor, με το παιχνίδι να μετατρέπεται λίγο μετά το Πάσχα σε ατομικό.

Ενώ λοιπόν βαδίζουμε προς την τελική ευθεία, και με το κοινό να έχει εκφράσει πλέον ξεκάθαρα την στήριξη του σε ορισμένους παίκτες, υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις για τον μεγάλο νικητή. Τα στοιχήματα, μάλιστα, δείχνουν τους πιθανούς νικητές, και τα παρουσιάζει το περιοδικό Χάι.

Πρώτος στις εκτιμήσεις για την κατάκτηση του επάθλου παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος με απόδοση 5,50 ευρώ, στη δεύτερη θέση στα στοιχήματα υπάρχει ανατροπή. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής, που με την αλλαγή των ομάδων αποδίδει διαφορετικά, είναι το δεύτερο φαβορί με απόδοση 6,50! Στην 3η θέση έπεσε ο Τριαντάφυλλος, με απόδοση 7,00. Παρότι έχει πολλούς Haters, έχει και πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι τον ξεχωρίζουν για το χιούμορ και την παιδικότητά του.

«Οι στοιχηματικές τον θεωρούν ως το τρίτο φαβορί», λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Στην τέταρτη θέση φιγουράρουν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη. Ενώ ακολουθούν Γιώργος Κόρομι (14,00), Μαριαλένα Ρουμελιώτη (14,00)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook