Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι κρατούμενος στα κρατητήρια της Ασφάλειας μετά την κακουργηματική δίωξη που του ασκήθηκε.

Το βράδυ του στα κρατητήρια της Ασφάλειας πέρασε χτες ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος αρνήθηκε να φάει λέγοντας ότι για λόγους υγείας κάνει ειδική διατροφή.

Χτες το βράδυ , όπως αναφέρει το Πρώτο  Θέμα ήθελε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στον προσωπικό του γιατρό για κάποια προβλήματα υγείας που δήλωσε ότι έχει αλλά οι αστυνομικοί του είπαν ότι μπορεί να πάει μόνο σε εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θέλησε να πάει σε δημόσιο νοσοκομείο και είπε στους αστυνομικούς ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται μόνος του στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων γιατί ήταν άδεια.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αντιμετωπίζει 2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα για τους «κατά παραγγελία» πυροβολισμούς στο σπίτι του στο Διόνυσο πρίν από 2 εβδομάδες.

Σύμφωνα με τη ποινική δίωξη κατηγορείται και θα απολογηθεί το  Μεγάλο Σάββατο για:

Σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Στους άλλους τρεις κατηγορούμενους της υπόθεσης η Εισαγγελία άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για: Σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη (κακούργημα), προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), διακεκριμένη περίπτωση φθοράς (πλημμέλημα), παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook