Ένα απίστευτο βίντεο με πρωταγωνιστές την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, του Survivor και τον Γιώργο Λιβάνη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μια από τις δυνατές παίκτες του Survivor φαίνεται στο βίντεο να ακούει με χαρά τον αγαπημένο της Γιώργο Λιβάνη να της αφιερώνει ένα άκρως ερωτικό τραγούδι και εκείνη να αναφωνεί «αγάπη μου αγάπη μου».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και η παρουσιάστρια αρχικά τα έχασε…

Βέβαια στο έπαθλο επικοινωνίας η Μαριαλένα δεν είδε τον Γιώργο Λιβάνη να της τραγουδά, όμως κάποιοι έφτιαξαν αυτό το βίντεο με χιουμοριστική διάθεση και πέτυχαν να «βγάλει» γέλιο…

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την νίκη του πολυπόθητου επάθλου επικοινωνίας πήγαν στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για να απολαύσουν τα βίντεο των αγαπημένων τους προσώπων.

Ενώ όλοι μίλησαν με τις σχέσεις τους, η Μαριαλένα συνομίλησε με τις φίλες της και τον αδερφό της. Η παίκτρια είπε: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»!

Αυτό ενέπνευσε κάποιους και έκαναν το χιουμοριστικό βίντεο!

Η Κατερίνα Καινούργιου προλόγισε το θέμα λέγοντας ότι θα δούμε ένα αποκλειστικό βίντεο με «κομμένα πλάνα» που δεν είδαμε στο Survivor… και αφού προβλήθηκε το βίντεο η παρουσιάστρια τα έχασε γιατί νόμιζε ότι δεν ήταν ένα αστείο βίντεο, αλλά πραγματικά πλάνα που δεν είχαμε δει και οι συνεργάτες της γελούσαν!

Σχολίασαν μάλιστα ότι το επικό βίντεο είχε τεράστια επιτυχία αφού οι αντιδράσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη «έδεσαν» τέλεια στο άκουσμα του τραγουδιού – αφιέρωση από τον αγαπημένο της Γιώργο Λιβάνη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook