Κύριε Ζούλα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να γίνονται ενημερωτικές εκπομπές στην ΕΡΤ1 με 0,4% τηλεθέαση;
Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας έχει μεγάλη εμπειρία από τη δημοσιογραφία και την τηλεόραση.
Μας προξενεί πολύ μεγάλη εντύπωση πως δέχεται ο ίδιος να υπάρχουν στην ΕΡΤ1, που διευθύνει κι έχει την απόλυτη ευθύνη για την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης, ενημερωτικές εκπομπές που φέρνουν ντροπιαστικές τηλεθεάσεις.
Ο Έλληνας φορολογούμενος κάθε μήνα, είτε το θέλει είτε όχι, χρεώνεται με τα έξοδα για την λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.
Είναι τουλάχιστον προσβλητικό και απαράδεκτο να επιβιώνουν ενημερωτικές εκπομπές στην ΕΡΤ1 που δεν τις βλέπει κανείς.
Υπάρχει μια εκπομπή στην ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο – τονίζουμε ότι δεν έχουμε τίποτα ούτε με τους δημοσιογράφους που την παρουσιάζουν ούτε με την παραγωγή της εκπομπής- που εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν προξενεί κανένα ενδιαφέρον στους τηλεθεατές.
Πρόκειται για την εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» που χτες το μεσημέρι Σάββατο 8 Μαίου έκανε 2,6% στο σύνολο της τηλεθέασης και 0,4% στις ηλικίες 18-54.
Επειδή η ΕΡΤ κύριε Ζούλα είναι δημόσιο μαγαζί και δίνει καθημερινά λόγο στους Έλληνες πολίτες που την πληρώνουν θα ήταν καλό να μας εξηγήσετε για ποιο λόγο διατηρείτε τέτοιου είδους εκπομπές που εκ του αποτελέσματος δεν τις βλέπει κανένας.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΟΦΗ – Χόφενχαϊμ 2-0: Ιστορική νίκη για τους Κρητικούς σε ευρωπαϊκή πρεμιέρα
- «Κόκκινη Γραμμή»: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα – Πρεμιέρα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο OPEN
- «Με λένε Γιώργο»: Ένα αφιέρωμα ψυχής στον Γιώργο Μαζωνάκη – Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 22.00, στον ΣΚΑΪ
- ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 8-1: Με σόου Μάνταλου και έξι διαφορετικούς σκόρερ, η Ένωση σταμάτησε στα οκτώ κόντρα στην ομάδα των Σερρών
- Καλαμάτα – ΑΕΛ Novibet 1-1: Ο Μπολίβαρ έδωσε το βαθμό στη «Μαύρη Θύελλα» στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας – Δείτε τα highlights
- Μητσοτάκης: Την επόμενη εβδομάδα εξαγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης, θα ανοίξει χαμηλότερα από €1,75 (βίντεο)
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε η άρση ασυλίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ερευνώνται οι δύο γαιτροί – Ανοίγουν οι λογαριασμοί τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook