«Έλα, βρε, Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε…» τραγουδά το χωριό στον Χαραλάμπη, που μια παρεξήγηση τον ρίχνει στην αγκαλιά της Βαρβάρας και πώς θα γλιτώσει;

Εκείνη κάνει σχέδια για τον γάμο των ονείρων της και η Καλλιόπη εύχεται στο ζευγάρι να ζήσει! Η Μάρμω, πάλι, αποφασίζει ποιος θα την κληρονομήσει… Συναρπαστικές και ενίοτε ξεκαρδιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, στις 20:00.

Ποιος είναι ο Πλάτανος; Ο Πλάτανος είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό… Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας…

Στον ρόλο του Βαγγέλα ο Γιάννης Μόρτζος.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης – Αντώνης Σωτηρόπουλος

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη, Ελπίδα Γκρίλλα, Αντώνης Χαϊμαλίδης, Αντώνης Ανδρής

Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου

Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. Κινηματογραφικές & Τηλεοπτικές Παραγωγές Α.Ε.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος Τζούρας), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

Η σειρά μεταδίδεται καθημερινά, σε επανάληψη, στις 14:00.
Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 136ο: Ο Θοδωρής έχει έρθει στα όριά του, ξεσπά και ξεσκεπάζει την Ελένη. Ο Τζίμης έκανε το λάθος να τα βάλει με τη Μάρμω και το πληρώνει. Η Βαρβάρα πιστεύει ότι ο κρυφός της θαυμαστής είναι ο Χαραλάμπης, κάτι που μαθαίνει η Καλλιόπη και πέφτει από τα σύννεφα.

Οι Πλατανιώτες προσπαθούν να θέσουν εκτός συμβουλίου τον Στάθη, που βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά ο Στάθης επιστρέφει. Ο Τζώρτζης και η Χρύσα βρίσκουν ευκαιρία να μείνουν μόνοι στο Δασαρχείο, αλλά τελικά θα μαζευτούν πολλοί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 11 Μαΐου 2021, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 137ο: Ο Παναγής έχει βγει εκτός εαυτού, που βρήκε τη μάνα του να είναι μαζί με τον Ηλία, και αρπάζεται με όλους και την Κατερίνα. Ο Χαραλάμπης δεν ξέρει πώς να μαζέψει το λάθος που έγινε, καθώς η Βαρβάρα έχει προχωρήσει σε ερωτική εξομολόγηση, ενώ ο Κανέλλος, που έχει χτυπήσει, αποκαλύπτει πράγματα και εκνευρίζει τον Τζώρτζη.

Ο Στάθης δείχνει να έχει συμμαχήσει με τη Μυρτώ, ενώ ο Θοδωρής δεν ξέρει πώς να ευχαριστήσει τα ξαδέρφια του, που τον έσωσαν από την Ελένη και τη Μυρτώ. Ο Τζώρτζης, όμως, έχει την καλύτερη ιδέα για εκδίκηση και τιμωρία της Μυρτώς. Θα τα βρει η εκνευρισμένη Καλλιόπη με τον Χαραλάμπη; Τι θα γίνει με τον Κανέλλο;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 138ο: Ο Κανέλλος κάνει την αποκάλυψη των συναισθημάτων του στην εμβρόντητη Χρύσα, ενώ η Καλλιόπη παρεξηγεί εντελώς την κατάσταση που βλέπει και καταλήγει να… εύχεται για τον γάμο του Χαραλάμπη και της Βαρβάρας, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ξεκινάει τις προετοιμασίες, με τον Χαραλάμπη να μην ξέρει από πού του ήρθε! Η Μυρτώ, μετά την τιμωρία της από τα ξαδέρφια, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Μένιου.

Ο Παναγής ξαναφτιάχνει τη σχέση του με τη Φιλιώ μετά τη διαφωνία τους για τον Ηλία, ενώ η Μάρμω με τον Βαγγέλα παίρνουν μια σημαντική απόφαση για το πού θα αφήσουν τα χωράφια. Ο Χαραλάμπης επισκέπτεται την Καλλιόπη, για να της εξηγήσει το μπέρδεμα που συνέβη, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα περιμένει…

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 139ο: Ο Μένιος, όπως και ο Θοδωρής, εκπλήσσεται με την απόφαση της Μάρμως, αλλά την καλοδέχεται. Ο Κανέλλος κάνει ακόμα μία προσπάθεια με τη Χρύσα, αλλά χτυπάει σε τοίχο και κάνει πίσω. Ο Χαραλάμπης, νομίζοντας ότι έχει χάσει την Καλλιόπη του, της λέει όλη την αλήθεια για την παρεξήγηση και πόσο την αγαπάει.

Η Βαρβάρα, από την άλλη, ζει το όνειρο και προετοιμάζεται για τον γάμο των ονείρων της, ενώ το σχέδιο για να την αναγκάσουν να παρατήσει τον Χαραλάμπη μόνη της, παίρνει μπρος. Τι δουλειά έχει ο Τζίμης στον Πλάτανο; Θα καταφέρουν να μεταπείσουν τη Βαρβάρα; Τι θα γίνει πάλι, που θα φέρει τα πάνω κάτω;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 140ό: Όλοι βάζουν τα δυνατά τους να δυσφημίσουν τον Χαραλάμπη στη Βαρβάρα, ακόμα και ο ίδιος ο Χαραλάμπης, ζητώντας προίκα. Λαός και Κολωνάκι τρώνε παρέα και προσπαθούν να μπει ο ένας στα… παπούτσια του άλλου, χωρίς επιτυχία. Φιλιώ και Ηλίας αλληλοκατηγορούνται για την επιδότηση και την απαλλοτρίωση των χωραφιών της Μάρμως, η Μυρτώ μαθαίνει τυχαία για την απαλλοτρίωση και το εκμεταλλεύεται. Η Φιλιώ δεν αποδεικνύεται και πολύ φιλόξενη πεθερά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook