H ΕΣΗΕΑ για το θάνατο του Γιώργου Χουλιάρα

«Έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ο συνάδελφος Γιώργος Χουλιάρας, ο οποίος έδινε τους τελευταίους μήνες μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Ο Γιώργος Χουλιάρας γεννήθηκε στη Γουριά Αιτωλοακαρνανίας το 1954. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Μόσχας Μ.Β.Λομονοσόφ από το οποίο είχε πτυχίο και μάστερ ενώ τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1982 στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».
Το 1989 υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας, που δημιούργησε τον ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM». Το 1991 εντάχθηκε στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA» και εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος του ειδησεογραφικού τομέα για μία δεκαετία, μέχρι να αναλάβει διευθυντική θέση στην ΕΡΤ, την οποία υπηρέτησε επί χρόνια. Εργάστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA». Ανέλαβε στη συνέχεια τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA» στην Κύπρο, με σημαντική επιτυχία, πριν αναλάβει την ευθύνη του σταθμού «SIGMA» της Κύπρου.
Ο Γιώργος Χουλιάρας άφησε έντονο το αποτύπωμά του, όπου και εάν εργάστηκε. Οι παρεμβάσεις του, οι ιδέες και οι προτάσεις του επηρέασαν το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας αλλά και της Κύπρου, στην οποία είχε μια μακρόχρονη παρουσία.
Το Δ.Σ. αποχαιρετά τον διακεκριμένο συνάδελφο και συλλυπείται θερμά την οικογένειά του.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
Ολες οι Ειδήσεις
- «Μεγάλη μέρα», λέει ο Τραμπ για τη σύνοδο με Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες – Στις 20:00 η συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο
- «LiveNews»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 15:40 – Δείτε το τρέϊλερ
- Σε δημιουργική τροχιά ο Νίκος Ράδος που γνωρίσαμε στο The Voice
- Τροχαίο στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής: Φορτηγό έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – 3 άτομα απανθρακώθηκαν, δύο βαριά τραυματίες – Βίντεο
- Σε Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο οι δύο υπερτυχεροί του υψηλότερου τζάκ ποτ στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ – Μοιράστηκαν τα 28,8 εκατ. ευρώ
- «Με εξέθεσε στους φίλους μου», είπε ο 28χρονος για την άγρια δολοφονία της 47χρονης στο Χαλάνδρι – Δεν ήταν ζευγάρι
- ΕΡΤ Ορεστιάδας: 60 χρόνια ραδιοφωνικής ιστορίας με μια ξεχωριστή συναυλία -Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2025
- Γιώργος Μαζωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο – “Όλα καλά”, είπε (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook