Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε και με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς.

«Όχι στα νεοφιλελεύθερα αντικοινωνικά και αντεργατικά μέτρα» του νομοσχεδίου ήταν ένα από τα συνθήματα  στη συγκέντρωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα ενώσαμε τη φωνή μας με τις φωνές των ανθρώπων της δικής μας κοινωνικής τάξης και βροντοφωνάξαμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον ανεπάγγελτο υπουργό της …εργασίας, ότι το νομοσχέδιό του “δεν θα περάσει”
Δεν θα περάσει γιατί σε αυτή την πάλη, που είναι η πάλη δύο τάξεων, νικητής θα είναι ο λαός και ηττημένοι θα είναι αυτοί που αντλούν την εξουσία τους απο μία κοινωνική τάξη που έχει σχέση με τον λαό, όση κι ο διάολος με το λιβάνι.

Ο Γκέμπελς, την τακτική του οποίου έχει μιμηθεί η σημερινή κυβέρνηση όσο κανείς άλλος, κάποια στιγμή σε μια αποστροφή του άθλιου λόγου του είχε πεί ότι ” …η ιστορία θα μας καταγράψει ή σαν τους καλύτερους πολιτικούς όλων των εποχών ή σαν τους μεγαλύτερους εγκληματίες”.

Η ιστορία αυτού του τόπου που δεν γράφτηκε, ούτε γράφεται σε σαλόνια απο τους λογιωτάτους μιας ελίτ ,απο “επικοινωνιολόγους”, απο μισθωμένες πέννες και γυαλιστερές τηλεπερσόνες, ούτε απο τους νάνους της πολιτικής κωλοτούμπας, αλλά στους δρόμους απο τον ίδιο το λαό, δεν πρόκειται να τους χαρακτηρίσει ποτέ σαν τους “καλύτερους πολιτικούς όλων των εποχών”.

Θα μείνουν για πάντα γραμμένοι και καταχωρημένοι στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας σαν οι “εγκληματίες” που πολέμησαν με λύσσα τις κοινωνικές τάξεις που δεν βρίσκονται στη δική τους μεριά, στην μεριά δηλαδή της πλουτοκρατίας, σαν οι μαγαριστές της Δημοκρατίας στο όνομα τάχα της οποίας την ακρωτηρίαζαν με την κοινοβουλευτική τους συγκυριακή πλειοψηφία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook