Δύο ξεχωριστές ταινίες στο MEGA Cinema αυτή την εβδομάδα
Ένα τρυφερό ταξίδι στην αξεπέραστη Γαλάζια Λίμνη, ο έρωτας δύο νεαρών παιδιών αλλά και η αγωνιώδη προσπάθεια να γίνει πιστευτή η εφιαλτική ιστορία κακοποίησης μιας εφήβου είναι οι υποθέσεις δύο ξεχωριστών ταινιών που θα δούμε στο MEGA CINEMA αυτή την εβδομάδα.
Κυριακή 16 Μαΐου στις 14:00
H κλασική αισθηματική περιπέτεια «Επιστροφή στη Γαλάζια Λίμνη» θα μεταδοθεί το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:00 στο MEGA CINEMA. Στα τέλη του 19ου αιώνα, η Σάρα Χάργκρεϊβ με την μικρή της κόρη, τη Λίλι, είναι επιβάτες ενός πλοίου με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μια ακυβέρνητη βάρκα προσεγγίζει το πλοίο και διαπιστώνεται ότι ο μόνος επιζών επιβάτης είναι ένα μικρό αγοράκι. Η Σάρα προσφέρεται να φροντίσει το αγόρι και να το μεγαλώσει μαζί με την κόρη της, δίνοντάς του το όνομα Ρίτσαρντ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επιβάτες νοσούν από χολέρα και η Σάρα μαζί με τα δυο παιδιά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το πλοίο για να επιβιώσουν, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα έρημο τροπικό νησί. Τα χρόνια περνούν, η Σάρα πεθαίνει και τα παιδιά ζουν χωρίς αυτή, ενώ μεγαλώνοντας ανακαλύπτουν την αληθινή αγάπη και τον έρωτα. Όταν ένα πλοίο εμφανίζεται στο νησί, ο Ρίτσαρντ (Μπράιαν Κράουζε) και η Λίλι την οποία υποδύεται η πανέμορφη Μίλα Γιόβοβιτς, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον επίγειο παράδεισο και να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες που τους επιβάλλει ο «πολιτισμός». Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Μπράιαν Κράουζε, Λίζα Πέλικαν, Κόρτνεϊ Φίλιπς, ‘Εμα Τζέιμς, Τζάκσον Μπάρτον, Μπράιαν Μπέιν.
Κυριακή 16 Μαΐου στις 22:10 | Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τη δραματική ταινία «Πιστέψτε με» θα παρακολουθήσουμε σε Ά τηλεοπτική μετάδοση, την Κυριακή 16 Μαΐου στις 22:10 στο MEGA CINEMA. Επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι της, η 17χρονη Λίζα ΜακΒέι (Κέιτι Ντάγκλας) δέχεται επίθεση από τον κατά συρροή δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ (Ρόσιφ Σάδερλαντ), ο οποίος την απαγάγει και την κακοποιεί σεξουαλικά. Παρόλο που καταφέρνει να δραπετεύσει, τόσο η οικογένειά της όσο και η αστυνομία αρνούνται να πιστέψουν αυτά που βίωσε και τους περιγράφει η Λίζα. Μόνος σύμμαχός της είναι ένας ντετέκτιβ τον οποίο υποδύεται ο Ντέιβιντ Τζέιμς Έλιοτ, που ερευνά παρόμοια εγκλήματα. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και αφηγείται την ιστορία της Λίζα ΜακΒέι η οποία απήχθη το 1984 και βιάστηκε για 26 ώρες από τον δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ που είχε ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 10 γυναίκες στην περιοχή Τάμπα της Φλόριντα. Το «Πιστέψτε με» διακρίθηκε στα Canadian Cinema Editors Awards κερδίζοντας τα βραβεία Καλύτερης Τηλεοπτικής ταινίας, Σεναρίου και Μοντάζ, το 2019. Πρωταγωνιστούν: Κέιτι Ντάγκλας, Ντέιβιντ Τζέιμς Έλιοτ, Ρόσιφ Σάδερλαντ.
Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA!
#MegaCinema
#ReturnToTheBlueLagoon #BelieveMe
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι πόζες με πορτοκαλί ολόσωμο σε παραλία
- Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη: «Παραλίγο να χάσω το μάτι μου στη Μύκονο» – Πώς πήγε να γίνει επεισόδιο με τους μπράβους του ΜακΚόναχι – Βίντεο
- Ρέθυμνο: Σύλληψη στελέχους του ΔΕΔΔΗΕ ενώ συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες – Τεράστιες καταστροφές σε επιχειρήσεις και σπίτια – Κάηκαν πάνω από 45.000 στρέμματα
- Μεγάλη φωτιά στη Βοιωτία, μπαράζ από μηνύματα του 112 για εκκενώσεις σε 4 περιοχές – Μάχη με αναζωπυρώσεις σε Ρέθυμνο και Πάρο, καλύτερη εικόνα στην Αχαΐα
- Μητσοτάκης: Αυξάνεται στα 6.000 ευρώ το χρόνο το αφορολόγητο όριο στα φιλοδωρήματα, τι ισχύει για όσους δουλεύουν σεζόν
- Παναθηναϊκός – Πάκσι 2-2: Πρόκριση θρίλερ με λυτρωτή τον Ραστόντερ!
- Άδωνις Γεωργιάδης μετά το θόρυβο για τα «έξυπνα γυαλιά: «Ναι είναι Meta2, κοστίζουν 600 ευρώ και μυστική ή παράνομη εγγραφή με αυτά, δεν γίνεται»
- ΠΑΟΚ – Ντινάμο Κιέβου 2-0: Σόου Κωνσταντέλια στην Τούμπα και πανηγυρική πρόκριση στα προκριματικά του Europa League
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook