Αναπάντεχες εξελίξεις, υποψίες, μυστικά και ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο έρχονται στην «Έξαψη» στο MEGA αυτή την εβδομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην «Έξαψη».

Δευτέρα 17 Μαΐου – Επεισόδιο 52

Η Ίριδα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου για να καταθέσει. Η Ζωή μένει άναυδη, ακούγοντας από τη Μαρίνα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όλη η οικογένεια προετοιμάζει την υποδοχή της Εβίτας μετά το εξιτήριό της. Ο Ορφέας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο με την υπόθεση. Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη έφυγε για Ναύπλιο, χωρίς να του το πει. Στο Ναύπλιο επιστρέφει και η Μαρίνα με τον Κωστή, για να  έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.

Τρίτη 18 Μαΐου – Επεισόδιο 53

 

Ο Μηνάς παραμένει εξαφανισμένος. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Γιάννο, ο οποίος δεν κατηγορεί κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του. Η Εβίτα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της κλήθηκε για ανάκριση και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί. Η τυχαία συνάντησή της με τη Ζωή θα είναι επεισοδιακή. Η Κλαίρη καλείται να καταθέσει για την υπόθεση του Γιάννου. Η Μαρίνα συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, προκειμένου να μάθει αν ο Μηνάς είναι όντως ο ένοχος. Ο Κωστής, βρίσκεται μπροστά σε ένα καινούργιο δίλημμα.

Τετάρτη 19 Μαΐου – Επεισόδιο 54

Κάποιος ανακαλύπτει την κρυψώνα του Μηνά, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Η Βίκυ περνά χρόνο με τη μητέρα της, αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος αφιερώνονται στη σχέση τους, μετά από καιρό. Ο Κωστής βρίσκεται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Μηνά. Η Εβίτα νιώθει χαμένη. Βομβαρδίζει το Τζώρτζη με ερωτήσεις σχετικά με τη Ζωή. Την ίδια ώρα, η Ίριδα αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Μαρίνα ακολουθεί μια πληροφορία του Θάνου και φτάνει σε μια μεγάλη ανακάλυψη.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης. Στο ρόλο της Ζωής η Λουκία Παπαδάκη.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

 

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook