Αντιδράσεις προκαλεί η ανάθεση δημιουργίας ντοκιμαντέρ για τον εθνάρχη

Ενστάσεις για την ανάθεση δημιουργίας ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στον Σταύρο Θεοδωράκη.
Δυσανασχετεί ο όμιλος Φιλιππάκη (“Δημοκρατία”, “Εστία”, “Espresso”, newsbreak κ.α) με την απόφαση του Κώστα Αχ. Καραμανλή η οποία είχε τη συγκατάθεση του Ιδρύματος Καραμανλή να αναθέσουν στον Σταύρο Θεοδωράκη τη δημιουργία ντοκιμαντέρ για τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και τη συμβολή του στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ.
Τα Μέσα του ομίλου Φιλιππάκη, βασίζουν τη διαμαρτυρία τους στο γεγονός ότι ο δημοσιογράφος είναι πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ, ενώ ως επικεφαλής του Ποταμιού είχε ψηφίσει με το κόμμα του τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε σχετικά δημοσιεύματα διατυπώνουν τις ενστάσεις τους, και αναρωτιούνται ποια ήταν η σκοπιμότητα αυτής της απόφασης, δεδομένου ότι υπάρχουν κι άλλοι άξιοι παραγωγοί τέτοιων ντοκιμαντέρ.
Πηγή: enimerosi24.gr/
Ολες οι Ειδήσεις
- Σέρρες: 59χρονος στραγγάλισε τη σύζυγο του – Τηλεφώνησε στην αστυνομία και εξαφανίστηκε
- Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα», το μήνυμα της μετά το ατύχημα
- «Οι διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία θα ξεκινήσουν αμέσως», λέει ο Τραμπ μετά την επικοινωνία με Πούτιν – Συμφώνησαν να συναντηθούν
- Μάκης Τσέλιος: «Η Κάτια Ζυγούλη βαριόταν να πάει σε επιδείξεις, αν δεν της άρεσε ο σχεδιαστής» (βίντεο)
- Καιρός: Διαμάχη μετεωρολόγων για το αν θα …τσικνήσουμε με χιόνια – «Φτηνός εντυπωσιασμός» ή «ζήλεια και εμπάθεια»;
- Γιώργος Μαυρίδης: Αναποδογύρισε το όχημά του στην Σαουδική Αραβία – Η στιγμή που χτύπησε
- Στην Ιταλία η Μαριγκόνα: Ανακοινώθηκε ως πρέσβειρα στο Final 8 του μπασκετικού Κυπέλλου – Φωτογρφίες
- Σεισμοί σε Σαντορίνη – Αμοργό: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Αμοργός – Συνεχίζεται ο «χορός» των Ρίχτερ και η φυγή των κατοίκων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook