Σταύρος Θεοδωράκης: «Ας δουν το πρόσωπό της, για να μην αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει"»

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και για πρώτη φορά θα αποκαλύψει το πρόσωπο της δημόσια ώστε να δείξει στον κόσμο, τη ζημιά που έχει υποστεί μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αναφερθεί στη ζωή της και θα εξηγήσει πως πλέον τη διαχωρίζει στο πριν την επίθεση και στο μετά την επίθεση. Θα θυμηθεί και θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές εκείνες τις φρικτές πρώτες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο όταν προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς της συνέβη ενώ θα εξηγήσει γιατί για πολύ καιρό δεν ήθελε να αντικρύσει το είδωλο της στον καθρέφτη.

Πώς πήρε όμως την απόφαση η Ιωάννα Παλιοσπύρου να δείξει το πρόσωπο της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές»; Την απάντηση έδωσαν τόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου όσο και ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω μιας κοινής ανάρτησης που έκαναν στο Instagram.

Οι δυο, συναντιόντουσαν για μήνες και συζητούσαν. Για μήνες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ο Σταύρος Θεοδωράκης ξέκλεβαν χρόνο από τα φορτωμένα προγράμματα τους και τα έλεγαν μέχρι που ήρθε η συνεργασία για τα podcast που πραγματοποιούσε εκείνη θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους την έχουν ανάγκη.

Και μπορεί, οι συζητήσεις τους να ήταν πολλές, μέχρι πριν λίγο καιρό όμως, δεν είχαν αποφασίσει αν θα γινόταν η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, επεισόδιο για τους «Πρωταγωνιστές».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πώς πήρε την απόφαση να δείξει το πρόσωπο της στους «Πρωταγωνιστές»

Οι θεραπευτικές μάσκες που φοράει η Ιωάννα Παλιοσπύρου όλους αυτούς τους μήνες, την προστατεύουν από μολύνσεις και επιταχύνουν την επούλωση των πληγών στο πρόσωπο της. Μετά από μήνες επίπονων θεραπειών οι γιατροί την ενημέρωσαν πως της επιτρέπουν να βγάζει τη μάσκα και σιγά – σιγά να απεξαρτηθεί από αυτή.

Τότε, η νεαρή γυναίκα η οποία ήρθε αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της ζήλιας, πήρε τη μεγάλη απόφαση να το κάνει δημόσια με μόνη σκέψη να δώσει ξανά δύναμη σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Ας δουν το πρόσωπό της, για να μην αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει”» σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κοινή τους ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη

Ειδικότερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο κείμενο που συνόδευε το κοινό τους στιγμιότυπο: «Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό. Μετά ήρθαν τα podcast της – μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει” και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα

Πριν δυο μήνες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πραγματοποίησε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έθεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Ένας από τους followers την ρώτησε πότε θα αποχωριστεί τη μάσκα.

Τότε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε εξομολογηθεί πως αυτό θα γίνει σύντομα καθώς είναι απαραίτητο βήμα για την αποδοχή του εαυτού της.

«Θα γίνει σύντομα γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο το βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο αλλά θα το αντιμετωπίσω» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Άλλη follower τη ρώτησε αν θα δείξει ξανά το πρόσωπό της και τις διαδικασίες που περνάει και η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε: «Θα θέλατε; Θα το έκανα μόνο αν πίστευα ότι θα βοηθούσα κάποιους μέσα από τη διαδικασία αποκατάστασης στην οποία βρίσκομαι. Όμως δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν».

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook