«Χαμηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Παρακμιακή εικόνα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με αποκορύφωμα τη χτεσινή μέρα 26 Μαίου, όπου η τηλεθέαση σημείωσε αρνητικό ρεκόρ από το ξεκίνημα του νέου MEGA.

Όπως αποκάλυψε πριν από δέκα μέρες το Bigpost ο γενικός διευθυντής ειδήσεων ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης είχε έντονη λογομαχία με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Ράνια Τζίμα η οποία στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε εγγράφως στην ιδιοκτησία του MEGA.

Χτες παρότι το MEGA είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Metron Analysis στο δελτίο τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν στο ναδίρ.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Τζίμα έκανε χτες 3,1% στο σύνολο της τηλεθέασης και 2,6 στις ηλικίες 18-54.

Είναι μια ντροπιαστική επίδοση για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος εκτός από τα δεκάδες εκατομμύρια που έχει επενδύσει έχει αφιερώσει και πολύ προσωπικό χρόνο για να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η «βιτρίνα» των προσώπων στις ειδήσεις και στις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA δεν «πουλάει» – πλην Ευαγγελάτου- κι αν δεν υπάρξει δραστική απόφαση για σημαντική ενίσχυση στο κομμάτι αυτό στην ενημέρωση του MEGA με σοβαρούς και καταξιωμένους επαγγελματίες που έχουν απήχηση στο ευρύ κοινό, τότε το πρόβλημα θα μεγεθυνθεί από τον Σεπτέμβριο και η κατάσταση δεν θα έχει γυρισμό.

Ο Μαλέλης είναι πολύ έμπειρος για να αφήνει να… σέρνεται μια τέτοια κατάσταση και επειδή πονάει το MEGA κι έχει πολύ μεγάλη υποχρέωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη καλείται να δώσει λύσεις εδώ και τώρα πριν τα πράγματα γίνουν μη αναστρέψιμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook