Η Βάσω Λασκαράκη ανοίγει την καρδιά της στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μιλά ακόμη και για τα προσωπικά της…

Η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021, στις 00:15, στην ΕΡΤ1.

Με εξομολογητική διάθεση μιλάει για τη μυστική συνταγή της σπεσιαλιτέ της, εξηγεί για ποιο λόγο ο σεφ σύζυγός της πέταξε τη χύτρα της και τονίζει τι κοινό έχει με τον Τζόι από τα «Φιλαράκια»!

Παραδέχεται πως δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από την κωμωδία στο δράμα και πως ήδη από το παρελθόν, λόγω κάποιων φημών, αναγκάστηκε να απορρίψει επαγγελματικές προτάσεις.

Αναφέρεται, επίσης, στους εμμονικούς θαυμαστές της, στα προβλήματα που προέκυψαν όταν ο αριθμός τηλεφώνου της διέρρευσε στο διαδίκτυο, αλλά και στην απάντηση που έδωσε στην πρόταση για γυμνή φωτογράφιση.

Η Βάσω Λασκαράκη παίρνει σαφή θέση για το ελληνικό #ΜΕΤΟΟ, μιλάει για τον σημαντικό ρόλο της ψυχοθεραπείας στη ζωή της, αποκαλύπτει τι είδους μαμά είναι και πώς καταφέρνει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: STV Production

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook