«Παρ' όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά», ανέφερε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στη «Φάρμα», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μια παρατήρηση στη Φαίη Σκορδά σχετικά με κάποια σχόλια που είχε κάνει για εκείνον κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο παιχνίδι.

«Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε ότι βάζει μαγιό και έρχεται για μπάνιο για να κάνουμε χαβαλέ. Άρα λοιπόν, αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου αγαπημένη.

Μου λέει έλα να κάνουμε χαβαλέ, από εδώ σε σένα η απόσταση. Άφησα τα σκεπάρνια και πήγα να κάνουμε αυτό που μου είπε, χαβαλέ δηλαδή. Θα έλεγε κανείς ότι πάω σε καμιά κλειδαρότρυπα και βλέπω έτσι όπως το είπες, το οποίο δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη Φαίη Σκορδά.

Στην συνέχεια μίλησε και για την απόφαση να βάψει μπλε τα μαλλιά του καθώς και για τις δουλειές που έχει κάνει έως σήμερα.

Για τα μπλε μαλλιά και την απόφαση να μετακομίσει στην Κρήτη ανέφερε: «Είμαι 56 χρονών, αλλά νιώθω 15. Το μπλε μαλλί έγινε για να προωθήσουμε τη δουλειά του κουμπάρου μου στα Χανιά. Μόλις τελειώσει η δουλειά, θα τα κόψω γουλί. Δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Έχω εγκατασταθεί στα Χανιά και θα μείνω για έξι μήνες και θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Είμαι δάσκαλος σκι, ξεκίνησα μια επιχείρηση σκι. Μόνιμα δεν μπορώ να μείνω γιατί έχω και εδώ υποχρεώσεις».

Για τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα: «Εγώ ψαρεύω από πέντε χρονών. Είμαι από τους καλούς ψαράδες. Μέχρι 20 χρονών ήμουν αθλητής, υπηρέτησα στις καταδρομές. Πέρυσι έκλεισα 40 χρόνια στη νύχτα. 37 χρόνια είχα μαγαζιά. Δεν μπορώ να είμαι σε μια δουλειά, φροντίζω να τις αλλάζω. Στην καραντίνα πήγαινα και έβαφα σπίτια. Ήμουν και μαραγκός, έπαιρνα 70 ευρώ μεροκάματο. Θα ντρεπόμουν να δουλέψω και δεν θα ντρεπόμουν να ζητήσω δανεικά;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook