EURO 2020: Γιατί δεν είχε σκορ και χρόνο η τηλεοπτική μετάδοση του ΑΝΤ1
To EURO 2020 ξεκίνησε, η Ιταλία επικράτησε με ωραίο ποδόσφαιρο της Τουρκίας, αλλά δημιουργήθηκαν κάποια παράπονα στους τηλεθεατές.
Αιτία, η απουσία χρόνου και σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gazzetta, η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA κοστίζει επιπλέον χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά.
Ο ΑΝΤ1 δεν θέλησε να την αγοράσει κι έτσι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα δεν ξέρουν το σκορ και το χρόνο, παρά την προσπάθεια των δημοσιογράφων που περιγράφουν να αναφέρουν και τα δύο στοιχεία συχνά στο λόγο τους.
Μένει να δούμε αν οι αντιδράσεις του κόσμου θα αναγκάσουν την διοίκηση του ΑΝΤ1 να αγοράσει έστω και με καθυστέρηση το σκορ και τον χρόνο για την τηλεοπτική της μετάδοση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμος Σερβίων: Χορηγεί €5.000 ευρώ σε κάθε νέο ζευγάρι που θα εγκατασταθεί εκεί και €10.000 για κάθε παιδί που θα γεννηθεί στην Ελάτη
- Νόμοι της Καρδιάς – Νέα ξένη σειρά έρχεται στον ΣΚΑΪ
- Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,3% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Δεύτερος με διαφορά 9,1 μονάδων ο Τσίπρας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ, στην 4η θέση η Καρυστιανού
- Δράμα: Αστυνομικός δολοφόνησε με τρείς μαχαιριές τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Το 10χρονο παιδί της οικογένειας ειδοποίησε την Αστυνομία
- Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Tην Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά (βίντεο)
- Ο Αλέξης Τσίπρας στη Νίκαια: “Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση, σε λίγους μήνες θα καταφέρουμε να γίνουμε κυβέρνηση”
- Αλεξάνδρα Νίκα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα ξεχωριστά δώρα που έλαβαν για τη νεογέννητη κόρη τους (Βίντεο)
- Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ρία Ελληνίδου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook