H Κατερίνα Λιόλιου ανεβάζει θερμοκρασία με το μπικίνι της στη Μύκονο
Η Κατερίνα Λιόλιου αγαπά τη θάλασσα, τον ήλιο και τις ανέμελες βόλτες.
Αυτό τον καιρό , η Κατερίνα Λιόλιου, η όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται στη Μύκονο.
Εκεί απολαμβάνει τη θάλασσα φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της και κάνει ηλιοθεραπεία.
Στο βίντεο που θα δείτε η Κατερίνα Λιόλιου αισθάνεται την ζέστη του ήλιου και πίνει νερό για να δροσιστεί
Βέβαια να σας πούμε ότι η Κατερίνα Λιόλιου αγαπάει τόσο πολύ το νερό που κολυμπάει και το χειμώνα. Και ιδού οι αποδείξεις από παλαιότερη ανάρτηση της τον χειμώνα (21 Φεβρουαρίου) στο Καβούρι.
Η Κατερίνα Λιόλιου που κατάγεται από τη Θεσσαλίνικη και είναι και πτυχιούχος της Φιλοσοφικής.
Τραγουδάει από πολύ μικρή ενώ έγινε γνωστή το 2014 στο μουσικό show του ANT1 “The Voice” όπου είχε coach τη Δέσποινα Βανδή. Από τότε κάθε σεζόν, η καλλονή τραγουδίστρια εργαζόταν στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας, στο πλευρό καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, βάζοντας “φωτιά” στη σκηνή με τις καυτές εμφανίσεις της.
Το χειμώνα είχε γίνει πολύς λόγος για τη φημολογούμενη σχέση της Κατερίνας Λιόλιου με τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς οι δυο τους την Πρωτοχρονιά είχαν βρεθεί μαζί στο Ντουμπάι.
Η όμορφη τραγουδίστρια το είχε αρνηθεί λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι.
Πριν από μερικές μέρες η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε στο OPEN για όλο αυτό και το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί για το ταξίδι στο Ντουμπάι εν μέσω καραντίνας τότε λόγω της πανδημίας.
Ένιωσα ότι χτυπιέμαι αλύπητα από παντού και πραγματικά μετά από τόσους μήνες απορώ για τον λόγο” είπε η Κατερίνα Λιόλιου και συνέχισε: Εννοείται ότι με ενόχλησε. Ήταν τραγικό το πόση έκταση πήρε. Ένιωσα ότι χτυπιέμαι αλύπητα από παντού και πραγματικά μετά από τόσους μήνες απορώ για τον λόγο. Αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει γιατί έγινε καθόλου, απλά δεν νομίζω ότι αφορά και κάποιον. Δεν έκανα κάτι κακό. Δεν έκανα τίποτα κακό».
Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε όμως και για τον Σάκη Κατσούλη, που είναι φίλος της.
«Τον Σάκη Κατσούλη τον παρακολουθώ στο Survivor, τον καμαρώνω. Είναι πολύ αθλητικός τύπος, πολύ καλός παίκτης και μακάρι να πάει καλά και γιατί όχι να το σηκώσει» πρόσθεσε η γοητευτική τραγουδίστρια για τον καλό της φίλο και παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν ξέρω αν είναι στημένη η σχέση του με την Μαριαλένα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Λευκάδα: Άνδρας κατάπιε ναρκωτικά για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και πέθανε
- Κυψέλη: Μαθητές κλείδωσαν τους διευθυντές μέσα στο γυμνάσιο όπου η 16χρονη μαχαίρωσε την 14χρονη
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook