Στη δίνη νέων εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της «Έξαψης» στο MEGA αυτή την εβδομάδα.

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Έξαψη» :

 Δευτέρα 21 Ιουνίου- Επεισόδιο 67

Η Κλαίρη δέχεται ένα τηλεφώνημα, από την Αγάπη, που την ανησυχεί. Η Εβίτα μοιάζει ενθουσιασμένη, μετά το ερωτικό βράδυ, που πέρασε με το Τζανή. Μια τυχαία συνάντηση, θα φέρει στη μνήμη της Βίκυς στοιχεία, που ξεκλειδώνουν την υπόθεση. Ο Τζώρτζης λέει στη Μυρσίνη να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου, ζητώντας τη να τον βγάλει από τη φυλακή, μέχρι τη μέρα της δίκης του. Ο Αλέξανδρος δείχνει στην Κλαίρη ότι είναι στο πλευρό της, ουσιαστικά. Ακόμα και με την υγεία του να καλυτερεύει, ο Γιάννος παραμένει απαισιόδοξος για το μέλλον του.

Τρίτη 22 Ιουνίου – Επεισόδιο 68

Η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου. Η πρώτη τους συνάντηση, δίνει στο Γιάννο, ελπίδα, για τη συνέχεια. Η Εβίτα είναι χαμένη. Σαν, ξαφνικά, να μη μπορεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές, που ήρθαν, στη ζωή της, τον τελευταίο χρόνο. Ο Κωστής και η Μαρίνα, χτίζουν της σχέση τους από την αρχή. Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κλαίρη, ότι θα πάνε μαζί, να δουν την Αγάπη. Η Ζωή απολογείται στο Τζώρτζη, για την απουσία της, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν παίρνει, από εκείνον, την ανταπόκριση που περιμένει. Η μέρα της αποφυλάκισης του Μηνά, πλησιάζει.

 

Τετάρτη 23 Ιουνίου – Επεισόδιο 69

Όταν ακούει τη Τζόυ να τραγουδά, ο Τίμος συνειδητοποιεί πόσο του έχει λείψει και πόσα νιώθει για εκείνη. Η Μαρίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγει το ένταλμα σύλληψης. Ο Ορφέας την καθησυχάζει. Ξέρουν και οι δύο ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο τέλος της υπόθεσης. Η Εβίτα και ο Αλέξανδρος ανακοινώνουν, επίσημα, το διαζύγιό, στα παιδιά τους. Ο Μηνάς αποφυλακίζεται. Μαζί με τον Ορφέα, ετοιμάζονται να πιάσουν, επιτέλους, τον πραγματικό ένοχο. Η Κλαίρη, με τους δύο συνοδούς της, πηγαίνει να συναντήσει την Αγάπη.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης. Στο ρόλο της Ζωής η Λουκία Παπαδάκη. Στο ρόλο του Τζανή ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook