Χαμό προκάλεσε η Ασημίνα Ιγγλέζου στην εκπομπή «Το πρωϊνό» με ένα σχόλιο της για τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου σχολίαζε διάφορα θέματα όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας την είδε που χαμογελούσε ενώ προβαλλόταν ένα θέμα που αφορούσε στην προσωπική ζωή της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Γιατί γελάς;» την ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε στον παρουσιαστή, ότι σχολιάζουν τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, ενώ για τα δικά τους δεν λένε τίποτα.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, είπε χαρακτηριστικά: “Γελάω, γιατί ακούω να σχολιάζετε έτσι για τους άλλους, αλλά σκέφτομαι και εσένα, που σε βλέπουμε καμιά φορά με καμία κυρία και… Τι μόνος σου; Να βγάλουμε και τα δικά σου τώρα…”.

Ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς αμήχανος, έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας: “Εγώ μόνος μου είμαι. Με βλέπετε με καμιά κυρία εμένα; Εγώ με τα παιδιά μου. Δεν με βλέπετε γιατί δεν είμαι. Πάμε παρακάτω”. Την ίδια αμηχανία ένιωσαν, βέβαια, η Φαίη Σκορδά και το υπόλοιπο πάνελ, με την παρουσιάστρια να κάνει αέρα με τα χαρτιά της και φωνάζει στον Βαγγέλη Περρή για να αλλάξει θέμα.

Δείτε το βιντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook