Την πιο γλυκιά «Τούρτα της μαμάς» απόλαυσαν, φέτος, οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ1, μέσα από την εξαιρετική κωμική σειρά μυθοπλασίας, που ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν, την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, στις 23:00, μ’ ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο.

Η… συνταγή πέτυχε, και με βασικά συστατικά το ευρηματικό σενάριο, τις ανατρεπτικές καταστάσεις, το δηκτικό χιούμορ και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών, «Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1  θα γλυκάνει  τις τηλεοπτικές μας στιγμές και τη νέα σεζόν, με ακόμη περισσότερες κωμικές και απολαυστικές ιστορίες.

Έως τότε μπορείτε να παρακολουθείτε τις επαναλήψεις της σειράς από την ΕΡΤ1, καθημερινά, από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, στις 23:00, καθώς και από τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTFLIX.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, ώρα 23:00

Eπεισόδιο 32ο (τελευταίο): «Colpo Grosso»

Η επιστροφή στην οικογενειακή στέγη του χωρισμένου, πλέον, Κυριάκου θα φέρει σε απόγνωση τους πάντες. Κατάθλιψη, νηστεία, απόγνωση, αλλόκοτη συμπεριφορά και μαύρο κλάμα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά των ημερών.

Η Βέτα, ακολουθώντας τη βαθιά παράδοση των εν διαστάσει συζύγων, θα προσπαθήσει να πληγώσει τον «νεκρό» Κυριάκο στερώντας του το δικαίωμα να έρχεται σε επαφή με το παιδί.

Οι πολεμικές ιαχές που θα ακουστούν κι από τους πιο ψύχραιμους θα σημάνουν το τέλος της ανοχής και αντοχής και το σχέδιο απαγωγής του Μάριου μπαίνει σε εφαρμογή.

Με την αμέριστη βοήθεια του πιτσιρικά, το σχέδιο θα στεφθεί με επιτυχία και η χαρά θα επιστρέψει στα Πετράλωνα μέχρι την έφοδο της Βέτας στο σπίτι, συνοδεία της αστυνομίας, που θα εκτροχιάσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, οδηγώντας τον Κυριάκο λίγο πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού…

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Συνεργάτης σκηνοθέτη: Μάκης Τσούφης

Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη

Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης

Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης

Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας.

Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμι), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ).

Η σειρά, μετά τη μετάδοσή της από την ΕΡΤ1, είναι διαθέσιμη στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook