Το δελτίο τύπου του σταθμού:

Με απόλυτη πρωτιά κλείνει μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν για την ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η απογευματινή ενημερωτική ζώνη του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και κυριάρχησε έναντι του ανταγωνισμού, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όσο και στο σύνολο των τηλεθεατών. Για μια ολόκληρη τηλεοπτική χρονιά έως μισό εκατομμύριο τηλεθεατές κατά μέσο όρο καθημερινά, δήλωναν σταθερά την προτίμησή τους στο LIVE NEWS με τη μέση κάλυψη να φτάνει έως και 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποσοστιαία εξέλιξη της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης καταγράφει από μήνα σε μήνα (Σεπτέμβριος 2020-Ιούλιος 2021) από σταθερή έως ανοδική πορεία.

Αναλυτικά για το σύνολο της σεζόν, από Σεπτέμβριο 2021 έως και Ιούλιο 2021, το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο κατέκτησε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,6% και σαφή διαφορά από τον ανταγωνισμό ενώ και στο σύνολο των τηλεθεατών το υψηλό ποσοστό 15,5% απέδειξε την κυρίαρχη θέση της εκπομπής στην απογευματινή ζώνη. Σε απόλυτους αριθμούς το LIVE NEWS παρακολούθησαν κατά μέσο όρο, καθημερινά, 458.543 τηλεθεατές με τη μέση κάλυψη να φτάνει τους 1.392.736 τηλεθεατές. Για την ίδια περίοδο, τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι το LIVE NEWS κατέκτησε πρωτιές στη μεγαλύτερη μερίδα των ανδρικών κοινών, στους τηλεθεατές-κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων αλλά και στους τηλεθεατές υψηλού και ανώτερου μορφωτικού επιπέδου.

Από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα (Ιανουάριος 2021-Ιούλιος 2021) το LIVE NEWS ήταν αδιαμφισβήτητα ο κυρίαρχος της απογευματινής ζώνης στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,8% ενώ στο σύνολο του κοινού το ποσοστό που κέρδισε στην ώρα μετάδοσής του έκλεισε στο 16,1%. Άνοδος υπήρξε και στον αριθμό των τηλεθεατών με 468.988 να παρακολουθούν καθημερινά και με τη μέση κάλυψη να ανεβαίνει στους 1.405.224 τηλεθεατές. Πρωτιές για το ίδιο διάστημα, καταγράφηκαν στα αναλυτικά στοιχεία της έρευνας που αφορούν στα ανδρικά κοινά, στους τηλεθεατές-κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων και στους τηλεθεατές υψηλού και ανώτερου μορφωτικού επιπέδου.

Μια χρονιά με πολλές και σημαντικές ειδήσεις, με μεγάλα θέματα που απασχόλησαν όλους μας, με πρόσωπα που συζητήθηκαν, με πληροφορίες που ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε έγκαιρα και αναλυτικά ολοκληρώθηκε για το LIVE NEWS. Η προτίμηση και η σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA είναι το δυνατό εφαλτήριο για την εξίσου δυναμική εκκίνηση την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Η ενημέρωση στο MEGA σε ρυθμούς LIVE NEWS απέδειξε άλλη μια χρονιά τη δυναμική της, συνεχίζοντας σταθερά να αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες.

Ακολουθεί αναλυτικό διάγραμμα με την πορεία της εκπομπής κάθε μήνα από Σεπτέμβριο 2020 έως και Ιούλιο 2021:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook