Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν φινάλε το μεσημέρι της Παρασκευής και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για τον προσεχή Σεπτέμβρη!

Μπορεί το Πρωινό να έκανε τη φετινή σεζόν πρεμιέρα μόνο με τη Φαίη Σκορδά , ωστόσο λίγους μήνες μετά επέστρεψε στο πλευρό της και ο πρώην σύζυγός της. Οι οικοδεσπότες της πρωινής ζώνης του ANT1 αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, με τον Γιώργο Λιάγκα να εύχεται τα καλύτερα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν φινάλε το μεσημέρι της Παρασκευής και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για τον προσεχή Σεπτέμβρη!

Μπορεί το Πρωινό να έκανε τη φετινή σεζόν πρεμιέρα μόνο με τη Φαίη, ωστόσο λίγους μήνες μετά επέστρεψε στο πλευρό της και ο πρώην σύζυγός της.

Οι οικοδεσπότες της πρωινής ζώνης του ANT1 αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, με τον Γιώργο Λιάγκα να εύχεται τα καλύτερα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή.

«Φτάσαμε στο τέλος! Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα να σας ευχαριστήσουμε όλους. Μία χρονιά ιδιαίτερη, ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Και τα παιδιά που δουλεύουν νυχθημερόν με όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Να ευχαριστήσουμε το κανάλι…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Καλή επιτυχία στον Δημητρώ για τα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά. Σε αγαπάμε πολύ, είσαι φίλος μας πολύ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτες και μεγάλες κουβέντες. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά» αποχαιρέτησε λακωνικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook