Η υπερπαραγωγή «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση,στο OPEN
Μία πραγματική ιστορία έρωτα και πολέμου, «TO ΠΕΡΑΣΜΑ», σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 21.00.
Oι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο #OpenMyCinema! Την Τρίτη 20 Ιουλίου και την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 21.00, έρχεται στο OPENσε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η υπερπαραγωγή «TO ΠΕΡΑΣΜΑ», σε δύο μέρη.
Η ιστορία βασίζεται στο ιστορικό γεγονός της βύθισης του ατμόπλοιου Ταϊπίνγκ το 1949, που χαρακτηρίζεται ως ο αντίστοιχος «Τιτανικός» της Κίνας. Τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα της δεκαετίας του ‘40 βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στη δίνη ενός εμφυλίου πολέμου και να ανατρέπεται μετά το συγκλονιστικό ναυάγιο του πλοίου Ταϊπίνγκ, στο οποίο θα χάσουν τη ζωή τους 1.500 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα.
Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζον Γου(Face/Off, MissionImpossible 2), ενώ πρωταγωνιστούν οι Ζανγκ Ζιγί (Τίγρης και Δράκος), Τακέσι Κανεσίρο, Σονγκ Χι Κίο, Χουάνγκ Σιαόμινγκ. Πλάνα που κόβουν την ανάσα και επικές σκηνές δράσεις, σε ένα ιστορικό δράμα που καθηλώνει. Μία πραγματική ιστορία έρωτα και πολέμου σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 21.00.
Τρίτη 20 Ιουλίου «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ»
Τετάρτη 21 Ιουλίου «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ 2»
Ολες οι Ειδήσεις
- Δούκας κατά Καιρίδη για τους χαρακτηρισμούς «αποτυχημένος, πολιτικό περιθώριο και τίποτα»: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία (βίντεο)
- Βοιωτία: Έκλεισε η Εθνική Αθηνών – Λαμίας λόγω της μεγάλης φωτιάς στο Ακραίφνιο (βίντεο)
- Νότης Μαριάς: Σύνοδος Κορυφής G-7 στην Εβιάν με ολίγον…BRICS
- «Δυο μαύρα πουκάμισα»: Ξεκίνησαν από την Κρήτη τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του MEGA
- Μάγεψε το κοινό η συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, με τον Λεωνίδα Καβάκο και τον Ηλία Λιβιεράτο, για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
- Οι φίλαθλοι σε ρόλο πρωταγωνιστή στο νέο επεισόδιο «Τα Σπας» by Pamestoixima.gr (vid.) – Το one touch challenge που αποδείχθηκε απαιτητικό
- Δημήτρης Αβραμόπουλος: Η βελγική Δικαιοσύνη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για το Qatargate – “Απολύτως αβάσιμο ζήτημα, δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας, ζητώ πλήρη δικαστική έρευνα”, δηλώνει
- Γαστούνη: «Νόμιζα ότι έφυγε το σκυλί, πίστεψα ότι έπεσα σε λακκούβα», ισχυρίζεται η 60χρονη οδηγός που σκότωσε το αδέσποτο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook