Τρίτη 20 & Τετάρτη 21.07.2021

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή της μαραθώνιας ορεινής ποδηλασίας, Περικλή Ηλία, καθώς και τον Στέφανο Τσιτσιπά, μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στις 20:40, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1. 

Mε επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή  μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, ώρα 20:40

Περικλής Ηλίας – Ορεινή ποδηλασία

Χρονικά, ο Περικλής Ηλίας είναι το τελευταίο μέλος που προστέθηκε στην Team Hellas. O παγκόσμιος πρωταθλητής της μαραθώνιας ορεινής ποδηλασίας, κέρδισε τον αγώνα της εσωτερικής πρόκρισης στις 10 Ιουλίου και επιστρέφει στους Ολυμπιακούς έπειτα από εννέα χρόνια. Στον Δρόμο για το Τόκιο, ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά τον Περικλή Ηλία και δοκιμάζει τις δυνάμεις του (και) στην ορεινή ποδηλασία.
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, ώρα 20:40

Στέφανος Τσιτσιπάς – Τένις, απλό και μεικτό διπλό

Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Έχοντας παππού χρυσό Ολυμπιονίκη, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θέλει να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε τον σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις στο Αμβούργο και έμαθε πόσο σημαντικοί είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Τσιτσιπά και ποιοι είναι οι στόχοι του στο Τόκιο. Για πρώτη φορά, μιλά και η μητέρα του Στέφανου, Τζούλια Αποστόλη, κόρη του χρυσού Ολυμπιονίκη Σεργκέι Σαλνίκοφ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook