Κυριαρχία του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης με τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι

Απόλυτη ήταν επικράτηση του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης, στη ζώνη prime time, με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - Νέφτσι χθες Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 22:00.
Τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο 895.792 τηλεθεατές με το β’ ημίχρονο να ανεβαίνει στους 995.932 τηλεθεατές. Η μέση κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.
Με ποσοστό 26,4% στο γενικό σύνολο και 25,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι ξεχώρισε από το σύνολο του ανταγωνισμού σημειώνοντας εντυπωσιακές πρωτιές σε επιμέρους ανδρικά κοινά αγγίζοντας ποσοστό 52,2%.
Δίνοντας δυναμικά το στίγμα της έναρξης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το MEGA θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου το καλύτερο θέαμα ως το μόνο ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.
Κάθε Τετάρτη βράδυ, το MEGA θα μεταδίδει LIVE τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς αλλά και pre-game και post game εκπομπή με τα highlights από όλους τους αγώνες.
Οι κορυφαίοι αγώνες κάθε σεζόν και ο τελικός της διοργάνωσης θα παίζουν για τα επόμενα τρία χρόνια στο MEGA.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ποιος της δίνει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές; Όταν έφευγα από το σπίτι πήγαινα για το μεροκάματο, όχι για γκόμενους», λέει η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου (βίντεο)
- Τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2 ετών παιδί του
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν θυμάμαι με ποιον τρόπο σταματούσα την αναπνοή τους», η σοκαριστική ομολογία της για τη δολοφονία των τεσσάρων βρεφών
- Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα στη δίκη του: Είναι άτεχνη – Ανδρώθηκε μέσα από τα κουτσομπολίστικα, σφετερίστηκε το metoo
- «Φως στο Τούνελ»: Έκτακτη εκπομπή μετά τις εξελίξεις με την σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου – Απόψε στις 23:10
- Big Brother: Η Σοφία Δανέζη ξεσηκώνει το σπίτι – Δείτε το τρέϊλερ
- Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε το…ακατάλληλο σχόλιο που έχει δεχτεί: «Ήταν μια αισχρή ατάκα» (βίντεο)
- Ξέσπασε η Εύη Βατίδου κατά του Αλέξη Κούγια : «Δούλευα σεζόν για να πηγαίνει ο αείμνηστος με τις γκόμενες τις δικηγορίνες βόλτα στα μπουζούκια»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook