Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα με ανάρτηση της είχε μιλήσει για ευμάρεια του λαού επί Σοβιετικής Ένωσης με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να απαντά δημόσια από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Η Τζούλια Νόβα είχε ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά – καθώς είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- φορώντας μια μπλούζα με ένα σφυροδρέπανο.

Κάποιοι σχολίασαν την μπλούζα και τα όσα αντιπροσωπεύει με την Τζούλια Νόβα να απαντά μεταξύ άλλων, ότι με το καθεστώς της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κανείς δεν πείνασε…

«Τα σχόλια στο Instagram της Τζούλιας Νόβα τα θεωρώ απαράδεκτα. Δε θεωρώ ότι μία γυναίκα επειδή είναι όμορφη, μπορεί κάποιος να της απαγορεύσει να μιλάει», τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”και στην Ελένη Μουστάκη.

«Κανείς δεν την κατηγορεί που έβαλε ένα μπλουζάκι για τη Σοβιετική Ένωση. Και εγώ το είχα βάλει όταν είχε πέσει το τείχος, στα 25 μου. Το να καθυβρίζεις κάποιον επειδή είναι όμορφος, είναι παντελώς λάθος και το κατακρίνω, και είμαι απέναντι σε αυτό», συνέχισε.

«Απέναντι με βρίσκει και αυτό που έγραψε η κ. Νόβα που δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία. Και έγραψε ότι κανείς δεν πεινούσε στην Ουκρανία. Όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν ότι το 1932-33, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατ. νεκρούς από την πείνα. Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει ιστορία. Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο», τόνισε ακόμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook