Η αγαπημένη κωμική σειρά επιστρέφει με νέες περιπέτειες και ανατροπές!

Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, η  κωμική σειρά μυθοπλασίας «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Με τους… παλιούς γνώριμους και με νέες αφίξεις, η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, και αυτή τη σεζόν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις.

Η ιστορία…

Η κληρονομιά, η Μαφία, το εμπόριο λευκής… τρούφας, η δεύτερη διαθήκη του Βαγγέλα, αλλά και η νέα οικογένεια που έρχεται στο χωριό, θα κάνουν άνω κάτω τον Πλάτανο!

Έτος 2021 μ.Χ. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε μια προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα. Όλη; Όχι! Ένα μικρό χωριό ανυπότακτων Πλατανιωτών αντιστέκεται ακόμα -και θα αντιστέκεται για πάντα- στη λογική. Η τρέλα, οι καβγάδες και οι περιπέτειες δεν τελειώνουν ποτέ στο μικρό ορεινό χωριό μας, το οποίο δεν διαφέρει και πολύ από το γαλατικό χωριό του Αστερίξ!

Ο νέος παπάς του Πλατάνου, Νώντας, (Μάριος Δερβιτσιώτης), στριφνός και αφοριστικός, έχει έναν κακό λόγο για όλους! Η Φωτεινιώτισσα Φένια (Τραϊάνα Ανανία), ερωτευμένη από πιτσιρίκα με τον Παναγή, καταφθάνει στο χωριό και πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Τζίμη.

Με… όπλο το εμπόριο τρούφας και δρυΐδη μια παμπόνηρη γραία, τη Μάρμω(Πηνελόπη Πιτσούλη), οι Πλατανιώτες θα αντισταθούν στον κατακτητή. Και παρότι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έχει διαλυθεί εδώ και αιώνες, μια άλλη αυτοκρατορία, ιταλικής καταγωγής, που ακούει στο όνομα Cosa Nostra, θα προσπαθήσει να εξαφανίσει το μικρό χωριουδάκι, που τόλμησε να απειλήσει την κυριαρχία της στο εμπόριο τρούφας.

Είναι, όμως, τόσο εύκολο να σβήσεις τον Πλάτανο από τον χάρτη; Η οικογένεια μαφιόζων που θα έρθει στο χωριό, με ψεύτικη ταυτότητα, ο Σάββας Αργυρός  (Φώτης Σεργουλόπουλος) μετά της γυναίκας του, Βαλέριας (Βαλέρια Κουρούπη) και της νεαρής κόρης του, Αλίκης (Χριστίνα Μαθιουλάκη), θ’ ανακαλύψει ότι η αποστολή που της έχει ανατεθεί δεν είναι διόλου εύκολη! Θα παλέψουν, θα ιδρώσουν, για να πετύχουν τον σκοπό τους και θα αναστατώσουν για τα καλά το ήσυχο χωριουδάκι με το ιταλιάνικο ταπεραμέντο τους. Θα καταφέρουν οι Πλατανιώτες να αντισταθούν στη Μαφία;

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης-Αντώνης Σωτηρόπουλος

Σενάριο: Αντώνης Χαϊμαλίδης, Ελπίδα Γκρίλλα, Κατερίνα Μαυρίκη, Ζαχαρίας Σωτηρίου, Ευγενία Παπαδοπούλου

Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου

Πλοκή: Μαντώ Αρβανίτη

Σκαλέτα: Στέλλα Καραμπακάκη

Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. Κινηματογραφικές & Τηλεοπτικές Παραγωγές Α.Ε.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Φώτης Σεργουλόπουλος (Σάββας), Βαλέρια Κουρούπη (Βαλέρια), Μάριος Δερβιτσιώτης (Νώντας), Σαράντος Γεωγλερής (Βαλεντίνο), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Δήμητρα Στογιάννη (Αγγέλα), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τζίμης), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Τραϊάνα Ανανία (Φένια), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Αλίκη), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook