Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το Πρακτορείο Διανομής Τύπου και μεταφορών «ΑΡΓΟΣ ΑΕ», καθώς ο Νικόλαος Πετράτος, διευθύνων σύμβουλος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νικόλαος Πετράτος υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Πρακτορείου Διανομής Τύπου, υπηρετώντας το χώρο του Τύπου από υψηλές θέσεις ευθύνης και συνέβαλε στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Πρακτορείου.

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Ομίλου, που εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννη στην περιοχή Τζανάτα στη γενέτειρά του, την Κεφαλονιά.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν ως δωρεά στον: Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο (www.elpida.org), με την ένδειξη «Εις μνήμην Νικολάου Πετράτου».

Ποιος ήταν ο Νικόλαος Πετράτος

Ο Νικόλαος Πετράτος γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Με σπουδές στην Πληροφορική, ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή στον Τύπο από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, όπου εργάστηκε από το 1982 μέχρι το 1999 στη θέση ευθύνης για την ανάπτυξη του μηχανογραφικού συστήματος της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας, την παρακολούθηση της αγοράς της έντυπης ενημέρωσης και την στατιστική επεξεργασία των κυκλοφοριακών στοιχείων των εντύπων.

Ήδη από το 1999 συμμετείχε στην ιδρυτική ομάδα δημιουργίας του Ομίλου ΑΡΓΟΣ από τη θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό του συστήματος διανομής του Ελληνικού Τύπου.
Η συνεισφορά του στην δημιουργία και διαμόρφωση του μηχανισμού παρακολούθησης των κυκλοφοριών των εντύπων των εκδοτικών εταιρειών όλης της αλυσίδας διακίνησης και διανομής του έντυπου τύπου και οι παρεμβάσεις του υπήρξαν καίριες.

Από το έτος 2017 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΑΡΓΟΣ και από το 2018 μέχρι σήμερα διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook