Η Ελένη Τσολάκη μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» για τη νέα της εκπομπή, τις δυσκολίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αλλά και το άγχος της για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είναι μία δύσκολη σεζόν. Νιώθω χαρούμενη, αγχωμένη, απ’ όλα! Τώρα βρίσκω τα πατήματά μου κι εγώ. Ήταν απόφαση του σταθμού να κάνω την εκπομπή του Σαββατοκύριακου».

Όπως δήλωσε η ίδια, παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης.

«Όποιος πει ότι δεν τον αγχώνει ο ανταγωνισμός και τα νούμερα, είναι ψέμα. Είναι μία δύσκολη πίστα η ζώνη του Σαββατοκύριακου, γιατί έχουμε απέναντι ενημέρωση, ψυχαγωγία… εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπρορούμε».

Η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως για την ώρα δεν θα δούμε αλλαγές στην εκπομπή.

«Έχω εμπιστοσύνη στο κανάλι, αλλά σε αυτή τη δουλειά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ακούω όλες τις κριτικές, αρκεί να είναι καλοπροαίρετες», δήλωσε.

Ο σύζυγός της την υποστηρίζει και παρακολουθεί την εκπομπή της. «Ο άνδρας μου βλέπει την εκπομπή, φαντάζεσαι να σου πω “όχι, βλέπει MEGA;”. Είναι αναγκαστικό!», είπε γελώντας.

«Έχω πολλούς αυστηρούς κριτές: τη μητέρα μου, την αδερφή μου, τις φίλες μου. Γενικά δεν μου χαϊδεύουν τα αυτιά, μου λένε την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι. Δεν θέλω αυλή, θέλω φίλους!».

Τέλος, η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να γίνει μητέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook