Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11.10.2021, στις 23:00

Η αστυνομία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα και η Ευανθία με τη Μαριλού προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση. Μέσα στον πανικό της, η Μαριλού παρουσιάζει τον Ζαμίρ ως τον νέο της εραστή, προκαλώντας σοκ σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα συνεχίζει την προσπάθεια να… ενώσει τον Κυριάκο με τη Λουΐζα. Στο οικογενειακό τραπέζι, τα πράγματα ξεφεύγουν και η Ευανθία αναγκάζεται να παραδεχτεί την… πικρή αλήθεια. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, η τούρτα να γλυκάνει την κατάσταση;

Απρόσμενοι επισκέπτες βάζουν την οικογένεια Βασίλαινα σε νέες περιπέτειες και ευτράπελες καταστάσεις και μας χαρίζουν άφθονο γέλιο, συγκίνηση αλλά και μυστήριο, στο τρίτο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα απολαύσετε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 23:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ώρα 23:00
Επεισόδιο 3ο: «Ζαμίρ και Λουίζα»  Β΄ Μέρος

Η αστυνομία κάνει την εμφάνισή της στο κατώφλι του σπιτιού της οικογένειας Βασίλαινα και η Ευανθία με τη Μαριλού προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση. Η Μαριλού, μέσα στον πανικό της, παρουσιάζει τον Ζαμίρ ως τον νέο της εραστή.

Η Αλεξάνδρα συνεχίζει την προσπάθεια να φέρει κοντά τον Κυριάκο με τη Λουΐζα. Στο τραπέζι, όπου αναγκαστικά παραμένει και ο Ζαμίρ, ως ο νέος εραστής της Μαριλού, τα πράγματα ξεφεύγουν και η Ευανθία, για να προστατεύσει τη Μαριλού, αναγκάζεται να παραδεχτεί την… αλήθεια, που προκαλεί σοκ σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, η τούρτα να γλυκάνει την κατάσταση;

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας (μητέρα του Τάσου).

Η Υακίνθη Παπαδοπούλου στον ρόλο της Μυρτώς (η γειτόνισσα της οικογένειας)

Δημήτρης Τσιώκος στον ρόλο του Γιάγκου (delivery boy)

Ο Χάρης Χιώτης στον ρόλο του Ζώη (ο υπάλληλος του Τάσου)

Η Ειρήνη Αγγελοπούλου στον ρόλο της Τζένης (η κοπέλα του Θωμά)

Ο Αποστόλης Μπαχαρίδης στον ρόλο του Ρήγα (ένας νέος άνδρας που εισβάλλει αινιγματικά στην οικογένεια)

Η Δήμητρα Λημνιού στον ρόλο της Λουΐζας, μιας νεαρής ακτινολόγου, που παρακολουθεί την Αλεξάνδρα, η οποία έρχεται στο σπίτι στα Πετράλωνα για να φέρει κάποιες εξετάσεις, και η Αλεξάνδρα βρίσκει την ευκαιρία και την προξενέψει στον Κυριάκο.

Ο Θανάσης Μπίρκος στον ρόλο του Ζαμίρ, ενός νεαρού ντίλερ παράνομων ουσιών, που έρχεται στο σπίτι προσπαθώντας να τα πουλήσει στη Μαριλού.

Ο Λευτέρης Πολυχρόνης στον ρόλο του αστυνόμου Μπατίστα, ο οποίος εισέρχεται στο σπίτι παρακολουθώντας τον Ζαμίρ και προσπαθώντας να τον συλλάβει.

Ο Χάρης Κίτσος στον ρόλο του Αναστάση (αστυνομικού, φίλου του Πάρη και της οικογένειας).

  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1.
  • «Η τούρτα της μαμάς» μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα, στις 19:00.
  • Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς κατά τη μετάδοσή της από την τηλεόραση και με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook