Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής!

Οι 16 celebrities και οι παρτενέρ τους, θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Για να φτάσουμε όμως στο performance της πρεμιέρας, οι 16 celebrities και οι διακεκριμένοι χορευτές τους, έχουν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι εντατική προετοιμασία με ένα εξαιρετικό team, που αποτελείται από αθλίατρους, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγους, που έχουν αναλάβει την άριστη φυσική τους κατάσταση. Επιπλέον, από τον Σεπτέμβριο οι celebrities έχουν ξεκινήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα μαθημάτων, που περιλαμβάνει σωματική προπόνηση, εκμάθηση χορογραφιών αλλά και ιστορία χορού, για να κατανοήσουν καλύτερα την κίνηση και την έκφραση κάθε είδους χορού.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία. με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook