Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 16:30, το «Fishy» βγαίνει στα ανοιχτά της Κέρκυρας. Αυτή την εβδομάδα, ο καλεσμένος κάνει την ανατροπή: εμφανίζεται με το δικό του σκάφος.

Μετά από επίμονη προσπάθεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης, ο σύμβουλος ψαρέματος, πείθουν τον Σωτήρη Καλυβάτση να επιβιβαστεί στο σκάφος της εκπομπής, την «Εύα», και όλοι μαζί ξεκινούν για ψάρεμα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχει προηγούμενη εμπειρία στο ψάρεμα, αλλά έχει πολλά να μάθει από τον Κώστα. Τελικά τι ψάρια θα πιάσει;

Η ημέρα συνεχίζεται με μια όμορφη βόλτα στην Κέρκυρα. Ο Γιάννης και ο Σωτήρης περπατούν δίπλα στο Ποντικονήσι και συζητούν. Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους συναντούν τον Στρατή, ο οποίος φτιάχνει τσάντες από ανακυκλωμένα ιστιοπλοϊκά πανιά. Μαθαίνουν για την εταιρεία του και την αγάπη του για το περιβάλλον, όσο εκείνος τους δείχνει πώς κατασκευάζει τις τσάντες του.

Έφτασε, όμως, η ώρα για φαγητό. Ο Λάμπρος αναλαμβάνει δράση και μαγειρεύει για τον καλεσμένο, ο οποίος αποδεικνύεται καλός βοηθός. Μέχρι να ετοιμαστεί το γεύμα, ο Γιάννης με τον Σωτήρη συζητούν δίπλα στη θάλασσα. Τα πιάτα φτάνουν στο στρωμένο τραπέζι και η κουβέντα συνεχίζεται τρώγοντας.

«FISHY»

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30

#Fishy

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook