Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς το Σάββατο 23.10.2021

Ύστερα από μεγάλη περιπέτεια, η Σκεύω φτάνει στον Τζουγκριά για να περάσει από ιατρικό έλεγχο, όμως ο γιατρός την αναγνωρίζει και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Στο μεταξύ, η Ρηνιώ υποφέρει γιατί ο καπετάν Κωνσταντής επιμένει να προχωρήσει το προξενιό με τον γιο του. Παράλληλα, στο χωριό ο φόβος για την εξάπλωση της αρρώστιας διχάζει. Στον Τζουγκριά, η Σκεύω βρίσκει τον Σταύρο πολύ βαριά άρρωστο και με τη βοήθεια του Χερχέρη τον μεταφέρει στο κονάκι του πατέρα Νικόδημου, ο οποίος προσφέρεται να τη βοηθήσει.

Δεν θα φύγει στιγμή από το πλευρό του, προσπαθώντας απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, να τον γιατρέψει. Κάτι καθόλου εύκολο… Θα τα καταφέρει η Σκεύω να «αναστήσει» ξανά τον ετοιμοθάνατο γιο της; Δείτε όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της μίνι σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, «Βαρδιάνος στα σπόρκα», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, ώρα 22:00
Επεισόδιο 4ο (τελευταίο)

Όταν η Σκεύω φτάνει στον Τζουγκριά για να περάσει από ιατρικό έλεγχο, ο Γερμανός γιατρός καταλαβαίνει ποια είναι. Αποφασίζει, όμως, να τη βοηθήσει. Η Σκεύω, από το πρώτο βράδυ στο μικρό νησί, συναντάει έναν ερημίτη καλόγερο, τον Νικόδημο.

Εκείνος, που θυμάται και τη Σκεύω και τον γιο της, της προτείνει να τον φέρει στο κονάκι του να τον γιατροπορέψει. Ο ίδιος σκοπεύει να ανέβει στο βουνό να βρει την ησυχία του.

Η Ρηνιώ έχει το δικό της βάσανο, γιατί ο καπετάν Κωνσταντής έφερε τον γιο του για να τη γνωρίσει και η μητέρα της επιμένει να προχωρήσει το προξενιό.

Παράλληλα, στο χωριό οι φασαρίες εξαιτίας του φόβου για την αρρώστια διαδέχονται η μία την άλλη. Κάποιοι θα φτάσουν να βάλουν φωτιά στο παλιό λοιμοκαθαρτήριο, που φιλοξενεί όσες οικογένειες ήρθαν από τα καράβια για να σωθούν.

Τότε θα αναδειχτεί ο ηρωισμός του Νίκα, που σώζει ένα παιδί από τη φωτιά και η καλοσύνη των γυναικών του χωριού, που με επικεφαλής τη φουρνάρισσα θα τρέξουν σε βοήθεια των δυστυχισμένων.

Στον Τζουγκριά, η Σκεύω έχει τη δική της περιπέτεια. Βρίσκει τον γιο της πολύ βαριά άρρωστο και με τη βοήθεια του Χερχέρη τον μεταφέρει στο κονάκι του Νικόδημου. Δεν θα φύγει στιγμή από το πλευρό του, στην προσπάθεια να τον γιατρέψει και να τον σώσει. Κάτι καθόλου εύκολο… Θα τα καταφέρει;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook