Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στις 23:00

Γέλια, εκπλήξεις, αποκαλύψεις και πολλή μουσική θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021, στις 23:00.

Αρχικά υπήρξε καλό κλίμα. Γέλια και φιλοφρονήσεις. Στη συνέχεια, προέκυψε ένας μικρός ανταγωνισμός  και αργότερα λίγο περισσότερος!
Ο Κωστής Μαραβέγιας απέναντι στον Νίκο Μουτσινά, δεν είναι μία περίπτωση απλής τηλεοπτικής συνύπαρξης. Οι νότες χάθηκαν μέσα στα γέλια, στις εκπλήξεις και σε αποκαλύψεις που οργάνωσε ο Κωστής για τον Νίκο.

Ο Νίκος, όμως δεν είναι τυχαίος παίκτης… Το παιχνίδι κατέληξε, μάλλον, ισόπαλο, αφού ο Νίκος Μουτσινάς, με μία κίνηση ματ, πήρε το μικρόφωνο, ανέβηκε στη σκηνή του «Δυνατά» και απέδειξε ότι όλα … δεν γίνονται!

Η Τάνια Μπρεάζου, αφού πρώτα αναρωτήθηκε «συγγνώμη κύριε, ποιος είστε», δεν κατέβαλε ιδιαίτερη προσπάθεια για να νικήσει τον Κωστή σε διαγωνισμό χορού. Το αποτέλεσμα ήταν αφοπλιστικά δεδομένο από την αρχή αλλά και απολαυστικό.

Η Τάνια, εξίσου εύκολα καθήλωσε με τις ερμηνείες και τη σκηνική της παρουσία, τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα τραγούδια.

«Είναι ο τελευταίος που έχει μείνει…» λέει χαρακτηριστικά  ο Φοίβος Δεληβοριάς  για τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Σε μία απροσδόκητη μουσική συνάντηση με τον Γιώργο Μαργαρίτη ερμηνεύουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, πάντα πρωτοπόρος, ανατρεπτικός και αναπάντεχος, προσφέρει για ακόμα μία φορά τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και την αγάπη του για τη μουσική δημιουργώντας ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Η συνέχεια με τον Γιώργο Μαργαρίτη είναι γεμάτη από περιγραφές, αναμνήσεις και γνήσιο, αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, που άφησε το στίγμα του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Για το τέλος, μία παρέα εραστών της μουσικής, το συγκρότημα Santa Bella, αλλάζει το μουσικό κλίμα της εκπομπής. Μελετώντας το ρεμπέτικο και ελαφρύ λαϊκό τραγούδι, η παρέα δίνει μία διαφορετική μελωδική διάσταση των τραγουδιών, γεμίζοντας το πλατό του «Δυνατά» με υπέροχες, γλυκές μελωδίες.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

Executive producerΒίκυ Λάσκαρη

Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης

Ανάπτυξη περιεχομένου: Κωστής Μαραβέγιας – Νίκος Τιλκερίδης

Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τίνα Καραφίνα

Δημιουργική ομάδα: Νίκος Τσάικος, Βάσω Τσιμάρα, Νίκος Μαραβέγιας

Υπεύθυνος κοινού: Γιάννης Παναρίτης

Σκηνοθετική επιμέλεια εξωτερικών γυρισμάτων-σενάριο: Κωστής Μαραβέγιας

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Νίκος Αγγλούπας

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Εκτέλεση παραγωγής: B & G PRODUCTIONS

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook