Οι Blind Auditions του The Voice of Greece με τον Γιώργο Λιανό ήταν για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στη ζώνη μετάδοσής του και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, σημείωσε ποσοστό 25,8% στο σύνολο κοινού και 20,9% στο κοινό 18-54. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου τα ποσοστά ήταν 26,8% και 21,6% αντίστοιχα, με 3.056.537 τηλεθεατές να το παρακολουθούν έστω για 1 λεπτό. Το κορυφαίο talent show του ΣΚΑΪ βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και για όλο τον μήνα Οκτώβριο με ποσοστό 25,8% στο σύνολο κοινού και 20,9% στο δυναμικό κοινό (18-54).

‘Ενα μόλις επεισόδιο απομένει για την ολοκλήρωση των ομάδων των coaches. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουν την καλύτερη φωνή που μπορεί να τους οδηγήσει στη νίκη.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπήκε στη διεκδίκηση του Γιώργου Βέρου με ένα δυνατό προβάδισμα καθώς οι δύο τους είχαν κάνει μαζί τα πρώτα τους βήματα στη Θεσσαλονίκη. Με ένα ρεμπέτικο κατάφερε η 19χρονη Μαρία Συμεού από την Κύπρο να ξεσηκώσει όλους τους coaches όμως εκείνη φάνηκε να είναι αποφασισμένη από την αρχή να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Για τη φωνή της Ορνέλας Τζέπα έδωσαν μία θεαματική μάχη οι coaches με την Έλενα Παπαρίζου να επιστρατεύει τους… κηπουρούς της και να την κερδίζει παρά τις ενστάσεις του Σάκη Ρουβά ο οποίος στο τέλος των Blind του Σαββατοκύριακου ήταν εκείνος που πρόσθεσε τα περισσότερα μέλη στην ομάδα του!

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκαν για αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις ομάδες των 4 coaches να διαμορφώνονται ως εξής:

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει πλέον 33 διαγωνιζόμενους καθώς σε αυτήν προστέθηκε η Νάγια Καψάλη, ο Μάνος Ρεμιδιανάκης, ο Γιώργος Βέρος και ο Δημήτρης Κανάκης.

Στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη βρίσκονται πλέον ο Αριστείδης Μιχελουδάκης, η Μαρία Συμεού, ο Φώτης Βλάχος και η Αντωνία Μητροπούλου με τον coach να έχει πλέον στην ομάδα του 33 διαγωνιζόμενους.

Στην επόμενη φάση με την Έλενα Παπαρίζου θα συνεχίσουν η Μαρία-Στέλλα Παππά, ο Κώστας Μυλωνάς, η Ανάνο Μαρτσιλασβίλι, η Ορνέλα Τζέπα και η Σίσσυ με την ομάδα της να αριθμεί 35 διαγωνιζόμενους.

Μέλη της ομάδας του Σάκη Ρουβά έγιναν ο Θοδωρής Χαλάς, ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο Παναγιώτης Ζαπουνίδης, ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, η Τζένη Μαύρου, ο Κωνσταντίνος Κωστελλίδης, ο Αχιλλέας Σπαής και η Έλενα Στάθη. Με το #teamSakis να έχει πλέον 31 διαγωνιζόμενους.

Οι 4 coaches θα συνεχίσουν την αναζήτηση των καλύτερων φωνών στην Ελλάδα, στο τελευταίο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice Of Greece» το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 21.00 ολοκληρώνοντας τις ομάδες που θα παρακολουθήσουμε στη φάση των Knockouts.

#TheVoiceGR
FB https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/
TW https://twitter.com/TheVoiceofGreece/
IN https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook