Δείτε την αντίδραση της Δήμητρας Κατσαφάδου για τις φυσικές κρέμες στη σειρά «Η γη της Ελιάς», όπου βλέπουμε την Μυρτάλη να ετοιμάζει με τη βοήθεια της Μαρίνας και της Ισμήνης.

Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, η οποία διαδραματίζεται στη Μάνη και να έχει στο επίκεντρο της Μυρτάλη Βρεττάκου και τις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει μετά το θάνατο του πατέρα της.

Η κοπέλα έχει αποκληρωθεί από τον πατέρα της και στα τελευταία επεισόδια είδαμε την Αναστασία, η οποία της έδωσε ένα βιβλίο με συνταγές από κρέμες που είχε καταγράψει η μητέρα της βασισμένες στο παρθένο ελαιόλαδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η συγκεκριμένη ιστορία θύμισε σε αρκετούς την Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία λανσάροντας τις δικές της κρέμες ακούγεται να λέει: «Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης».

Σε μία από τις δημοφιλέστερες σελίδες της σειράς, οι θαυμαστές τάγκαραν την επιτυχημένη χημικό και επιχειρηματία και εκείνη με έκπληξη έγραψε: «Είναι χειροποίητες και από τη Μάνη; Με βότανα Ταΰγετου;».

Δείτε την σχετική εικόνα

Screenshot-3

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook