Δύο σημαντικοί πρώην ποδοσφαιριστές με εκατοντάδες παρουσίες και δεκάδες γκολ στα ελληνικά γήπεδα φιλοξενεί αυτή την Κυριακή το “Total Football”:

O αγαπημένος «ΓουΧου» των Ελλήνων φιλάθλων, κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης, σχολιάζει από τη Θεσσαλονίκη το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, δύο ομάδες των οποίων έχει φορέσει τη φανέλα για περισσότερα από 250 ματς συνολικά! Ο αρτίστας της μπάλας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, με σπουδαία καριέρα στις… μισές ομάδες της Super League για περισσότερα από 15 χρόνια και εν ενεργεία προπονητής, σχολιάζει τη δράση της 9ης αγωνιστικής.

Ο μόνιμος σχολιαστής-αναλυτής της εκπομπής Νίκος Νταμπίζας αναλύει το ντέρμπι της Λεωφόρου και μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο κάνουν focus στους αγώνες Ολυμπιακός-Ιωνικός και Απόλλων-ΑΕΚ αλλά και σε ότι άλλο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού από τα ποδοσφαιρικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου. O ειδικός της διαιτησίας Τάσος Κάκος αναλύει τις σημαντικές αποφάσεις των διαιτητών που προκαλούν σχόλια και συζητήσεις.

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου παρουσιάζουν μία εκπομπή που εστιάζει στο πραγματικό ποδόσφαιρο, με εκτεταμένα highlights από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ξεχωριστά θέματα, πολλά γκολ από τα γήπεδα της Ευρώπης αλλά και από την πρεμιέρα της Super League 2!

Και αυτήν την Κυριακή στις 11 το βράδυ, η επιλογή είναι μία. «Total Football» στο OPEN.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook