Τι θα δούμε προσεχώς στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Όλο και περισσότερες ανατροπές έρχονται στη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», με το μίσος της Άννας για το Δημήτρη να επιστρέφει.

Ο Δημήτρης έχει κάνει διάφορα, όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας στο «Πάμε Δανάη», έρχονται πολλές εξελίξεις που αφορούν τον ίδιο στα επόμενα επεισόδια του αγαπημένου σίριαλ της «Γη της Ελιάς».

Ήδη η Αννούλα έχει πάρει ήδη πίσω ένα μέρος από τα χρήματα που είχε κλέψει από την κοπέλα, στην οποία τα είχε δώσει για να προχωρήσει σε έκτρωση.

Ο Δημήτρης θα πιεστεί πάρα πολύ και δεν ξέρει τι να κάνει. Πηγαίνει στην Αθηνά, προσποιούμενος ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, και ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία για τη σχέση τους.

Όμως η Αθηνά έχει αλλάξει πλέον μυαλά και δεν είναι διατεθειμένη να έχει καμία σχέση μαζί του.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Ο Δημήτρης θα δει καμένο το αυτοκίνητό του από την Άννα, σε ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές!

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook