Η απαιτητική κριτική της Δέσποινας Βανδή φαίνεται πως εξόργισε τη μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη, Μαίρη.

Πάνω σε μία εντυπωσιακή ρόδα στη σκηνή του J2US, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την «Κιβωτό» της Καίτης Γαρμπή, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Νίκος Μπάρκουλης.

Το ζευγάρι που έχει ξεχωρίσει για τις ικανότητές του στο τραγούδι, τα πήγε εξαιρετικά και η κριτική επιτροπή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθειά του.

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής Νικόλα, αλλά σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασες αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Ένιωσα την αμηχανία σου. Δεν το υποστήριξες», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Εβελίνα προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Κάθε φορά με συγκινείτε που σας βλέπω. Η Εβελίνα έχει φωνάρα. Ο Νικόλας σήμερα για μένα μου δημιούργησε την αίσθηση ότι είχε φόβο και τον κατάπιε. Είχε μια λογική όλο αυτό που δεν ταιριάζει», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Εγκρίνω και επαυξάνω», δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε: «Εγώ κατάλαβα ότι ήσουν στον τόνο, απλά υπήρχαν αστάθειες και σε συνδυασμό με μία αμηχανία, δεν έφερε το αποτέλεσμα που λαχταρούσαμε».

Οι διαφορετικές γνώμες που διατύπωσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής και, κυρίως, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως εξόργισε τη μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη, η οποία με μία ανάρτηση κατά της γνωστής τραγουδίστριας τόνισε αυτό που αναφέρεται και στα social media πως είναι ένα μουσικό σόου (για φιλανθρωπικό σκοπό) και όχι ένα μουσικό τάλεντ σόου.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο μοναχογιός της ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς και με τη παρέμβασή της δεν της έκανε τη «χάρη» αυτή, αφού ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στο πρόσωπο του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Screenshot-4

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook