άς. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε στον αέρα το μέλλον του Στάθη και της Αρετής.

Τον Πασχάλη Τσαρούχα φιλοξένησε η εκπομπή Τι Λες Τώρα! το απόγευμα του Σαββάτου (20/11). Ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε φέτος στο ρόλο του Στάθη στη «Γη της Ελιάς» αποκάλυψε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς και μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΕΗ.

«Θα χωρίσει με την Αρετή»

Για τη σκηνή που αποφυλακίζεται ο Φίλιππος και πάει με το όπλο αναρωτήθηκε: «Μπορεί να σκοτώσει τον Φίλιππο;» και πρόσθεσε: «Το τι θα γίνει θα το δείτε την Κυριακή το βράδυ».

Για τη σχέση του Στάθη και της Ιουλίας ανέφερε έχει αγγίξει τον κόσμο γιατί «όλοι είχαμε κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Είναι ένας παλιός έρωτας ανεκπλήρωτος».

Μάλιστα, μίλησε για το τι λέει ο κόσμος. «Όσο ήταν παράνομο ο κόσμος ήταν με τον Στάθη και την Ιουλία, τώρα που χτύπησε η Αρετή τρώει ξύλο ο Στάθης. Λένε «απαράδεκτος ο Στάθης» και πριν δέκα μέρες έλεγαν να χωρίσω με την Αρετή για να είμαι με την Ιουλία», είπε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε αν θα χωρίσει οριστικά την Αρετή ή αν θα μείνει μαζί της: «Ο Στάθης αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να μείνει με την Αρετή και από την άλλη έχει υποσχεθεί στον γιο του ότι δεν θα της πει τι έχει συμβεί. Όμως θα χωρίσει την Αρετή και θα φύγει από το σπίτι. Αυτό θα γίνει όταν περπατήσει».

Η Ιουλία όμως τι θα κάνει; «Θέλει να προχωρήσει στη ζωή της. Χωρίς να ξέρω κάτι μου αρέσει να είναι ζευγάρι με τον Γιώργη Κουράκο, τον αστυνόμο», απάντησε.

Για το αν θα αλλάξουν οι σχέσεις με τα παιδία του, Στέφανο και Βασιλική, υπογράμμισε: «Οι σχέσεις των παιδιών εξομαλύνονται. Έρχονται πιο κοντά. Στα προσεχή επεισόδια ο Στάθης θα κάνει μια εξήγηση με τον Στέφανο. Δεν ξέρουμε αν θα ανακαλύψει ότι η Βασιλική είναι έγκυος από τον Φίλιππο».

«Δεν μου αρέσει να διαλέγω»

Για την προσωπική του ζωή ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε ότι δεν μπορέσει να διαλέξει αν είναι ηθοποιός, τραγουδιστής ή συγγραφέας.

«Δεν μου αρέσει να διαλέγω. Κάθε φορά κάνω αυτό που με γεμίζει», τόνισε.

Για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΕΗ, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν νέες καταγγελίες. Έχουν συμβεί αλλά δεν καταγγέλλονται. Ό,τι ήταν πήρε το δρόμο τις δικαιοσύνης. Έχουμε βγάλει εμείς αποφάσεις αλλά εκκρεμούν για δύο κυρίους».

«Οι δικές μας αποφάσεις δεν έχουν σχέση με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης», διευκρίνισε.

«Δεν είσαι ο εισαγγελέας που αποφασίζει, ξέρεις τον άλλον, το κάνεις εικόνα. Ήταν σύνθετο και ευτυχώς που ολοκληρώνεται», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook