Οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Μαρίζα Ρίζου, Δημήτρης Σταρόβας, Νικόλας Βαφειάδης και Βασίλης Αθανασόπουλος «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ1
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, στις 23:00
Τι μπορεί να συμβεί όταν βρεθούν με τον Κωστή Μαραβέγια δύο αμετανόητοι ροκάδες, μία τραγουδίστρια με υπέροχη φωνή, ένας πολεμικός ανταποκριτής με κιθάρα και ένας ηθοποιός που ξεχνάει να πάρει… ζακέτα; Φυσικά, η υπέροχη, ανατρεπτική εκπομπή, «Δυνατά», με τον Κωστή Μαραβέγια, γεμάτη ιστορίες, γέλιο, μουσικές και τραγούδια που αγαπάμε, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 23:00, στην ΕΡΤ1.
Την αρχή κάνει ο απίθανος, αυθεντικός, γεμάτος κέφι Γιάννης Γιοκαρίνης. Πάντα με θετική ενέργεια και ευγένεια ξεσηκώνει το πλατό με τα τραγούδια του, αναπολεί τα πρώτα του μουσικά βήματα στις ροκ σκηνές και παρέες που έχουν αφήσει ιστορία, μιλάει για τη σύζυγό του και για τη ζωή του στο οικογενειακό οικόπεδο στη Σαλαμίνα.
Η Μαρίζα Ρίζου, με την υπέροχη φωνή και την αέρινη παρουσία της, χαρίζει μοναδικές ερμηνείες , ενώ ως αγαπημένη φίλη του Κωστή Μαραβέγια προσπαθεί να συνηθίζει την ιδέα ότι θα της κάνει συνέντευξη ως καλεσμένη. Γεγονός που δεν είναι και τόσο εύκολο για κανέναν από τους δύο.
Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή, έχοντας πάντα μαζί του την κιθάρα του. Ως δεινός δεξιοτέχνης της κιθάρας, συνδυάζει τις αφηγήσεις με το παίξιμο και το τραγούδι μ’ έναν καθηλωτικό τρόπο, που μόνο ο Δημήτρης Σταρόβας μπορεί να καταφέρει. Το αποτέλεσμα είναι τόσο απολαυστικό, που κάθε φορά φαντάζει λίγο.
Κι αν οι στρατιώτες παίρνουν το όπλο τους, υπάρχουν κάποιοι πολεμικοί ανταποκριτές που παίρνουν την κιθάρα τους, όπως ο Νικόλας Βαφειάδης. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής, αφηγείται τον ρόλο που έπαιξε η μουσική στα πεδία των μαχών, όπως το βίωσε σε όλες τις αποστολές που έχει αναλάβει, και εξηγεί γιατί επιλέγει να τραγουδήσει το «Imagine» του John Lennon.
Τέλος, ο Βασίλης Αθανασόπουλος, είτε ακούσει τη μητέρα του για να «πάρει ζακέτα» είτε όχι, δεν δυσκολεύεται καθόλου να πάρει το μικρόφωνο και να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο καλός ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός τραγουδιστής.
Όλα αυτά στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 23:00.
Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ – Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στις 21:00 η Τελετή Έναρξης – Το πρόγραμμα των μεταδόσεων
- Γιώργος Κακούσης: Σταματά τη δημοσιογραφία μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση – «Όλες μου οι συναλλαγές είναι διαφανείς και ελέγξιμες»
- Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από υποδιοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής για την Αγορά λόγω της εμπλοκής του συζύγου της στην υπόθεση Παναγόπουλου – Εκδιώχθηκε από την ΕΡΤ ο δημοσιογράφος
- «Η γη της ελιάς»: Ο έρωτας της Φρύνης και του Κωνσταντίνου φουντώνει και η αποκάλυψη είναι θέμα χρόνου
- Η πρώτη Ελληνίδα Μις Ευρώπη, η αμαρτία της να σπάσει το άβατο του Αγίου Όρους, η βαριά ασθένεια, η μετάνοια της και ο τίτλος της Λαίδης.
- Ζαζόπουλος-Κατσίγιαννη-Φωτιάδης-Πάζης: Πρεμιέρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για το πιο ερωτικό λαϊκό σχήμα
- Δημοσιογράφος και έξι εταιρείες κατηγορούνται μαζί με τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ για υπεξαίρεση κονδυλίων ύψους 73 εκατ ευρώ – Έχει διαταχτεί η δέσμευση λογαριασμών για όλους
- Μηχανικός τηλεπικοινωνιών ήταν ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία και συνελήφθη λίγο πριν στείλει απόρρητες πληροφορίες στην Κίνα – Φόβοι για εκτεταμένο δίκτυο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook