ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει με έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο όλα τα μυστικά για να ζούμε με σωματική και ψυχική ισορροπία.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, η εκπομπή εστιάζει στο θέμα του πονοκεφάλου. Πρόκειται για έναν από τους πιο κοινούς πόνους, που όλοι σχεδόν θα αισθανθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Γιατί όμως οι περισσότεροι δεν του δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή; Οι ειδικοί επισημαίνουν την ανάγκη να αναγνωρίζουμε τον τύπο του πονοκεφάλου που μας ταλαιπωρεί, και τονίζουν ότι τα παυσίπονα δεν είναι πάντα η λύση.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η τραγουδίστρια Χρύσπα, η οποία υποφέρει από πολύ έντονους πονοκεφάλους, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε με παυσίπονα.

Στις άλλες ενότητες της εκπομπής, μαθαίνουμε αν υπάρχει αποτελεσματική λύση για τις ουλές στο σώμα μας, πώς θα οργανώσουμε τη ντουλάπα μας αλλά και πώς θα μαγειρέψουμε υγιεινά φαγητά στον φούρνο της κουζίνας μας.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, η εκπομπή βάζει στο επίκεντρο τα ηλικιακά στερεότυπα και μας συμβουλεύει πώς θα τα «σπάσουμε» προκειμένου να ζήσουμε τη ζωή που πραγματικά θέλουμε.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία έχει καταφέρει να ζει χωρίς τα στερεότυπα που σχετίζονται με την ηλικία.

Ακόμα, ενημερωνόμαστε από ειδικούς πώς θα κάνουμε το παιδί μας να αγαπήσει την άσκηση, πώς θα αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας

συμμετέχοντας σε προγράμματα αναδάσωσης και ποια είναι τα 10 «ένοχα» αντικείμενα για αλλεργική δερματίτιδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook